Anton Kankaanpää ja Timi Puittinen – The Fractured But Whole

//

Tässä ei nyt ole vitsiä. Anton Kankaanpää ja Timi Puittinen jatkavat myös ensi kaudella JBA:n paidassa. Se on hyvä asia ja siitä on syytä olla onnellinen. Timi ja Anton ovat hienoja miehia, vaikka koska ovat Lappeenrannasta.
26-vuotias ja 196-senttinen Kankaanpää palasi Yhdysvaltojen vuosiltaan tuomaan JBA:n valkosiniseen ryhmään ulottuvuutta, hauskoja vitsejä, hauskoja vitsejä Timi Puittisesta, sekä silkinpehmeän ja eroottista latausta sisältävän stepback-heiton.

 

Sekä myös 9,9 pistettä, 4,1 levypalloa, 1,4 syöttöä ja 1,3 riistoa ottelua kohden. Jos nuo nyt ovat asioita jotka kiinnostavat.

 

– ”Young Sensei Antwan” on painanut kovin hommia louhoksella kesän aikana ja lihaa on tarttunut luiden ympärille kosolti, JBA:n päävalmentaja Mikko Tupamäki aloittaa kuistinsa uumenista, samalla keinutuolissa huojuen ja naapuruston nuorisolaisia pois nurmikoltaan pois häätäen.

 

– Lisäksi nuoruuden höntyilyt ovat vaihtuneet keski-iän rauhalliseen harkitsevaisuuteen, jota kautta Anton tulee varmasti ottamaan ison harppauksen eteenpäin.

 

Myös jotain konkreettista sanottavaa mr. Kankaanpään pelaamisesta tarttui mikrofoniin.

 

– Antonilla on erinomainen pallonkäsittely- ja viimeistelytaito kokoonsa nähden. Itseluottamuksen kasvaessa uskomme taitojen tulevan vielä enemmän esiin, Tupamäki niittaa.

 

Kankaanpään taistelutoveri ja samalla vasenkätisen kostajan vitsien yleisin kohde, Timi ”TIMMAY!” Puittinen jatkaa myös JBA:n riveissä. Kuten otsikossa ja ingressissä jo mainittiin. Ikävää, että olette lukeneet tänne asti.

Timi on ollut murtunut mies siitä asti, kun JBA:n entinen apuvalmentaja Juuso Sainio lihautui Äänekosken Huiman naisten joukkueen, sekä JBA:n tyttöjunioreiden päävalmentajan rooliin ja jätti JBA:n miesten joukkueen taakseen. Timin hyvä henkilökohtainen ystävä ja Puittisten veljesparin tuki ja turva Jyväskylän kylmillä kaduilla oli kuitenkin tarjoamassa lämmintä olkapäätä niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä.

 

– Elämä ei ole enää samanlaista. Hernekeittoni on kadottanut Aromipesänsä. Ikävä raastaa sieluani, voidaan Timin olettaa ajatelleen, miehen katsellessa auringonlaskun romantisoimaa, tyyntä Jyväsjärveä kesäisenä iltana.

 

23-vuotias ja 193-senttinen laituri suoritti koripallokentällä 8 pisteen, 4 levypallon ja 1,6 syötön keskiarvoilla viime kaudella. Keskiarvot tulevat varmaan nousemaan. Tai sitten ei. Elämä on arvaamatonta.

 

– Timi on kehittynyt tasaisen varmasti kahden edellisen kauden aikana ja varsinkin pelinymmärrys on mennyt isoin askelin eteenpäin. Timillä on korintekijän mentaliteetti, monipuolinen kyky viimeistellä läheltä ja kaukaa, sekä hiukkaskiihdyttimenomainen tapa kuumentua nanosekunnissa liekkeihin, Tupamäki hehkuttaa 70-luvulta löydetyt Laukaan Urheilijoiden shortsit jalassa.

 

– Timi on fyysisenä pelaajana isossa osassa meidän puolustusta, sekä levypallopelaamista.

 

JBA:lla on nyt pelaajasopimukset Puittisen, Kankaanpään, Valtteri Leppäsen, Samuli Ojan ja Jaakko Björkin kanssa. Lisää pelaajavalintoja julkistetaan ihan kohta! Tai myöhemmin! Tai joskus siinä välissä!

***
Tue toimintaamme ja hanki kausikorttisi NYT!
https://www.zupticket.com/jba-kausikortti-2018-2019.html