BC Nokia vs. JBA – Pihla Jaatisen Matka Maailman Keskipisteeseen

//

Kaksi matsia takana. Koriero -9. Rekordi 0-2. Veneestä on osuttu veteen no eikä todellakaan ole osuttu yhtään mistään mihinkään eikä edes harmita, seuraava kysymys. Kyllä, Patin Papukaija on ykköskorin Smurffi-kappale.

Viikon takaisesta Gradian kotiavauksesta on toivuttu keskimääräistä ketterämmin, viikko on painettu dyyniä, opiskeltu ilmansuuntia ja nyt on kasa sotur-

Ilmansuuntia. Tottakai on taas joku hemmetin ”juttu” menossa.

Ei mitään uutta länsirintamalla ja Idän pikajuna vamosalaplayaaaaaa

Pitäiskö sun tehdä näitä ennakoita ennen yhdeksättä kahvikuppia ja vähän paremmalla ajalla?

Pitäiskö SUN PITÄÄ PÄ- ainiin intissä oli todella hyvä muistisääntö väli-ilmansuunnille, haluatko kuulla?

Sulla on koiranpennun keskittymisen jänne.

Sä olet mun mielikuvituksen tuote, enkä täten ota palautetta vastaan koska mun ei ole pakko.

Koripalloa! Nokian priimaparketilla, aina vauhdikasta ja aktiivista BC Nokiaa vastaan. Mitään muuta ei voida etukäteen luvata kuin, että vauhtia riittänee joka suuntaan ja ottelu näkyy siellä uudessa koripallotelevisiointipalvelussa. Se baskettitelevisio.

Koris-TV. Se on kirjaimellisesti se nimi.

Siellä just. Ja vierasjoukkue saapuu paikalle Rovion samettisen pehmeiden nahkapyörylöiden kuljettamana, kuten aina ennenkin ja aina tästä päivästä iäisyyteen. Bassovehkeet on ladattu, Villihevoset on soittolistalla ja Titta Lepistö on kurlannut suuvedellä äänijänteitä auki aamukuudesta asti.

Oletteko muuten ikinä käyneet internetissä? Siellä on niitä meemejä, nuoret on ihan hulluna niihin kuulemma. No, siellä on sellanen hämähäkkimiesmeemii

No, peliä edeltävissä treeneissä Jenna Viljakainen ja Ella Hiltunen löysivät toisensa matchupeiksi.

Niin.

Sara ”Boomer” Himanen ja KOLKYTKAKS VUOTTA MITTARISSA PELIPÄIVÄN KUNNIAKSI. Basketti väittää että on muka nollanelonen, geeeeeettöfaköyt. Sara on aikuinen leidi ja Titan WELI isolla Weellä. Laukaan Lentäjä (ei mikään jumala kuitenkaan) on piiskannut viikon aikana kuulaa keskelle ja keijottanut puolustajia ulos kengistään, sekä siinä välissä toiminut Moona Hämäläisen vesipullon pelastajana. Sakkokassa kiittää, Moona.

Elsa Sorri ja Olga Arhosalo tekivät valmennukselle palveluksen viime viikonlopun pelissä ja löivät omilla suorituksillaan nauhalle pelitapa-aapisen, joka monistetaan ja jaetaan C-kasettina sekä levykkeenä aka diskettinä aka lerppuna kaikille joukkueen jäsenille. Nyt kun koris on pelattu läpi, on seuraavana haasteena päästä Leevin vierasreissuvisassa edes lähelle kärkikolmikkoa.

Aura ja Henna jättivät tällä ketaa lauantain puntin väliin ja ampuivat sen sijaan hurjalla tarkkuudella Wilsonia naruihin. Sikäli kun matseja on tällä kaudella päälle parikymmentä tiedossa, odottaa kansa innolla seuraavia pelipäivän vireen optimointikeinoja. Puntti ja heitto testattu, mitä seuraavaksi? Jyväsjärven poikki uinti Kuokkalan sillan kohdalta? Runonlausunta Sohwin terassilla?

Roosa Laihon heitto hiottiin lauantaina siinä määrin minttiin aka mintukaiseen, että sunnuntai-iltapäivänä saattaa tapahtua ihan mitä tahansa. Kaikki on mahdollista. Ben Simmonsista JJ Redickiin. Boris Diawista Matt Bonneriin. Kimmo Muurisesta Jari Vekkilään. ANYTHING IS POSSIBLEEEEEE.

Nanna Kunnilan viikon suurin tragedia oli ne aamutreenit, jonka aikana puhelimesta loppui akku, sähköskuuttiäpit eivät täten toimineet ja kotiin piti kulkea apostolin kyydillä. Tässä ei nyt ole mitään muuta infoa. Nanna, nyt homma hyppysiin.

Pihla Jaatinen lähti lauantaina Helsinkiin. Pelasi ToPoa vastaan liigapelin. Sinne kuljettiin junalla. Mutta siitäpä se matka vasta alkoikin! Pihla raapusti paperille, ihan siis ruutupaperille, matkasuunnitelmia sunnuntaille. Suunnitelmista löytyi maailmankansalaiselle ominaisia sanoja, kuten ”Hesa”, ja aikataulutus oli minuutin tarkkuudella suunniteltu. Mahdollisia saapumistapoja Nokian Harjuniityn hallille oli silminnäkijähavaintojen mukaan ainakin kaksinumeroinen määrä, joissain niistä oli ruokailuvaihtoehtona VR:n pasta ja joissain piti ehkä liftata Lahdesjärven aakkosbaarille.

Todennäköisyydet Pihlan pelipaikalle pääsemiseen ovat sellaiset, että niitä saa ostaa kaupasta vielä yhdeksän jälkeenkin.

EI KAI SIINÄ SI. NOKIA. HARJUNIITYN HALLI. KORIS-TV. KELLO 14.

Interweb-vastaanottimet oikeaan asentoon ja etätsempit päälle!