Catz vs. JBA – Taivas Varjele, Mitä Sieltä Tulee!?

//

Sieltä tulee kauden avaus Lappeenrannan Urheilutalolla!

Saravon Pekkapekkapekkapekkapekkapekka.

Titta Lepistö on takas kokoonpanossa, joten tässä ollaan kaikki vähän willillä päällä nyt. Onneksi Rovion tutut ja turvalliset vankkurit pitävät kyydin tasaisena vaikka matkustamon puolella kyyti yltyisi miten vauhdikkaaksi tahansa.

Mitään odotuksiahan ei päivän ottelusta osaa kukaan tehdä mihinkään suuntaan, mutta jos nyt kanapastaa löytyy edes toiseen suuntaan matkustaessa niin Jenna Viljakainen ja Hene Mikkonen hymyilevät tyytyväisenä. Ja itseasiassa loppujen lopuksi kaikille meille joskus selviää, että se todellinen mestaruus oli lopulta kaikki ne kanapastat, jotka söimme matkan varrella.

Sara Himanen körötteli eilen Vimpeliin ja takaisin fanittamaan Pihla ”Vimpelin Rolls On Mun Taivas” Jaatisen urotekoja Vedon kairatessa elämyksellisen kotivoiton Hongasta liigaparkettien puolella, joten pelkästään noiden alkulämpöjen puolesta Sara voi tarvittaessa huilauttaa Jarskia kuskin paikalla. Musiikkivalinnat pysyvät kuitenkin todella, todella kaukana Himasen monarkian perijättären käsistä.

Ella Hiltunen on käyttänyt viikonlopun tähän mennessä lähinnä kyseenalaisen somesisällön postaamiseen Gradian B-salista, mutta onneksi siitä KONTENTISTA nyt saatiin edes jotain vakuuksia siihen ihan kelvolliseen satasen tulokseen.

Paajasen Henuri (Henna-Riikka → Henu → Henuri) aloittaa kymmenennen kautensa aikuisten kilpasarjoissa, joten on vähintäänkin oikeutettua antaa vapautus lähtöpaikalle saapumisesta ja noukkia levypallorohmu matkan varrelta kyytiin. Ei tehdä tästä kuitenkaan mitään TAPAA, mutta tän kerran myönnytään toiveiden edessä.

Roosa Laiho oli niin dominoivan ylivoimainen perjantain treeneissä, että päätti feikata sormivamman harjoitusten loppupuolella jottei paha mieli ehdi leviämään muiden kanssaharjoittelijoiden keskuudessa. Saattaa jatkaa rooliperformanssia matsissa teippi sormissa, mutta älkää antako sen hämätä. Kaikki on pelkkää illuusiota ja Laukaan Breanna Stewart iskeytyy Lappeenrantaan keskisuuren pyörremyrskyn voimalla.

Elsa ”Elsa” Sorri tullaan tarkastamaan matsibussin kyytiin astuessa laittomista lisäaineista, kuten esimerkiksi K-Marketin paistopisteen berliininmunkeista ja sen jälkeen tämä vitsi jätetään eikun ei jätetäkään vaan tätä vitsiä hakataan kuin kuollutta hevosta koko kausi. Sinä olet Elsa itse itsellesi tämän tehnyt ja ensimmäinen paranemisen askel on tunnetusti ulkoa päin tuleva jatkuva, mielikuvitukseton häväistys.

Olga Arhosalo in the house. Titan ja valmennusjohdon tukipilari palauttaa JBA:n seiskapaidan Divariin, mutta sillä paidalla ei ole merkittävää tunnearvoa eikä onnistumisia näistä peleistä, joten ihan niinku chillaa vaan veli. Mitä roolia Olga tänään pelaa? Vitosta? Pelataanko kaikki heittopelit Olgalle? Onko Olga pointti? Piirtääkö Olga itse kaikki aikalisäpelit? Kuka varaa takastulomatkan safkat? Olga? Ken tietää!? Barbie ei.

Koripallotapahtumista on odotettavissa varmasti molempien valmennus stäffien puolelta mahdollisimman staattista, ponnetonta ja hyvähenkistä pallottelua. Tai vaihtoehtoisesti hurja tempo, puolustuksen intensiteetti ylikierroksilla, pallon liikuttelu ajatuksen vauhdilla ja timanttinen konseptin toteutus. Jompikumpi. Tää nyt on hei kauden eka oikea peli, kuka näistä osaa sanoa mitään muuta kuin, että ne kestää ehkä 40 minuuttia.

Joo eiköhän se siitä taas. Tehdään jokainen tykönämme sata kiukkupunnerrusta ja bulgarialaista kyykkyä (se on se missä kiroillaan bulgariaksi aina syväkyykyn alajuoksulla), kyllä se pelipäivä siitä vauhtiin kiihtyy!

Kello 15! Lappeenrannan Urheilutalo! Ja Koristv.fi!