JBA 2019/20 – Pidempi, Charmikkaampi ja Tekotaiteellisempi

//

Jyväskylä Basketball Academyn edustusjoukkueen 2019/20 vuosipainos tulee olemaan kuin Guggenheimin eteisaula. Et tiedä yhtään, että mistä on kyse, miksi täällä edes ollaan, onko tämä edes se kohta mistä pitäisi olla vaikuttunut, ja että kuuluvatko kaikki nämä ihmiset tähän sirkukseen vai ovatko he vain viattomia kanssakärsijöitäni? Sen kuitenkin tietää, että sosiaalinen paine pakottaa taivastelemaan ympärilleen ja toistamaan maatalonisäntämäisesti; ”Juu. Onhan se.”

JBA:n uljaat ja jalomieliset herrasmiehet ovat painaneet hiki päässä hommia läpi Suomen vähälumisen kesän ja ovat malttamattomina karsinoissaan, valmiina irtoamaan kuvainnolliselle laitumelle. Paitsi ettei laitumelle kyllä irrota syksyllä vaan keväällä tai ehkä vasta kesällä jos on oikein verkkaisista neliraajaisista kyse. Mutta siis JBA:n pelaajat ovat kuitenkin valmiina.

Tai ei nyt valmiina varmaan voi olla tässä kohtaa syksyä vielä, mutta siis verrattain ihan liikunnallisessa kunnossa ovat ainakin useimmat. Paitsi Timi ”Yläpelti” Puittinen, jonka hauiskäännön uudeksi ennätyslukemaksi kirjattiin menneenä tiistaina ”Aikuinen Itä-Kirgisialainen Vesipuhveli”. Timi on epäreilussa kondiksessa navasta ylöspäin.

Shokkiwau! Muutoksiakin on tapahtunut. Muuratsalon White Chocolate, Valtteri Leppänen vaihtoi Katajan liigajoukkueen riveihin, mutta ovat Jeban sinivalkoiset kostajat kohdanneet myös vastaantulevaa pelaajaliikennettä.

HBA-Märskyn riveissä menneellä kaudella rouhinut, Malmin Super Koriksen kasvatti Aleksi Liukko (211cm/19v) ja niin ikään HBA:n paidassa aikuisten sarjoihin siirtymänsä suorittanut, mutta menneellä kaudella HNMKY:ssä viilettänyt Sykin kasvatti Jaakko Lammi (200cm/20v) tuovat JBA:lle paljon kaivattuja senttimetrejä. Ja koripallotaitoa. Sitä myös on kaivattu. Ennen kaikkea sitä tuovat. Mutta ei voi kyllä senttejäkään harjoitella lisää esimerkiksi Henry Boydin 130-senttiseen varteen, että kyllä niitä pituuden määreitäkin pidetään arvossa.

Tähän kyllä pyydettiin vain nopea yhteenveto, että niputetaan tämä nyt nopeasti, että päästään pelaajistoon tarkemmin käsiksi.  JBA on edelleen koripallojoukkue, joka ainakin omassa mielessään taistelee tuulimyllyjä vastaan (vieraskiertue Hollantiin tilattu) ja tekee nöyrän kadunmiehen tavoin töitä päivästä toiseen ja kaikki on prosessia ja kukaan ei edes katso sarjataulukkoa eikä välttämättä edes tulostaulua otteluiden aikana.

On kyllä puhuttu paljon potentiaalin ulosmittaamisesta ja tehdyn työn realisoitumisesta parketilla, mutta kaikki sen nyt tietää miten tämä menee.

Virallisella äänellä

JBA:n edustusjoukkue tekee tiivistä yhteistyötä 1-Divisioona B:n Jyväskylän Weikkojen kanssa, sekä luonnollisesti JBA:n U19 joukkueen kanssa. Osa pelaajista pelaa rinnakkaislisensseillä useamman kuin yhden ryhmän kanssa kauden aikana ja täten pystytään takamaan jokaiselle pelaajalle juuri omaa kehitysastetta vastaava harjoitusympäristö ja oikeanlaisia haasteita sekä vastuunkannon määriä peleissä. HBA-taustaisten pelaajien siirtyminen JBA-paitaan on myös merkki siitä että pelaajat näkevät Jyväskylän loistavana paikkana ammattimaisen harjoittelun ja täysipäiväisen opiskelun yhdistämiseen.

JBA:sta on Korisliigaparketeille siirtynyt jo yhtä monta pelaajaa (Robert Juvonen, Miikka Marttinen, Valtteri Leppänen) kuin seuralla on ikävuosia ja tätä listaa on tarkoitus myös tulevaisuudessa kasvattaa.

Sitten pelaajiin! Pelaajaesittelyt sisältävät viimeisimmät saatavilla olevat datainformaatiot, päävalmentajan luonnehdinnat pelaajan sielunmaisemasta (tai kuvauksen tämän hetkisestä tilanteesta joukkueesta, whatever), maininnan siitä, miten jokainen pelaaja on elämänsä kunnossa, sekä viralliseen faktatietoon pohjautuvan ”Nice to know” -osion jossa ei ole käytetty värikynää.


Henry Boyd, 178cm varpaillaan/20v, takamies

Henryn mennyt kausi oli tilastojen valossa varsin kokonaisvaltaisen onnistunut takamiehelle. 12,5/5,0/2,6 syöttöä/1,7 riistoa ovat lukemia, joiden päältä on mukava lähteä ponnistamaan kohti seuraavaa kehityksen porrasta. Salaman lailla kentällä liikkuva Henry tulee kantamaan paljon vastuuta JBA:n hyökkäyspelaamisesta tulevalla kaudella, mutta Kuokkalan Keisari on siihen valmis, pyörittihän mies kesällä U20 maajoukkueen peliäkin varsin komeasti.

Head Coach Tupamäki (myöhemmin viitattuna HC Tupamäki. Haaaaaardcoooooore): Henkalla ovat takana nuoren miehen ensimmäiset EM-kisat, joista kerääntyi lisää arvokasta kokemusta. Kehitys on ollut oikeastaan tasaista joka kausi ja eteenpäin on jälleen menty. Tällä hetkellä miehen harmina on kuitenkin pienoinen kisareissulta saatu olkapäävamma.

Nice To Know: Henkka on tehnyt valtavan määrän töitä heittonsa kanssa. Valtavan määrän. Heitto on parhaimmillaan todella hyvä. Jopa erinomainen. Vuosien päästä kun katsot elämääsi taaksepäin Henkka, tajuat sen, että heittoharjoittelun suurin palkinto ovat ne ystävät, joita teimme matkan varrella.


Karo Puittinen, 195cm/20v), takamies

Kaudeksi 17/18 Jyväskylään isoveljensä Timin perään muuttanut Karo on nostanut pelaamisensa sekä harjoittelunsa tasoa kausi kaudelta. Viime kaudella suurimmat sankariteot nähtiin Weikkojen paidassa, jossa Karo operoi keskiarvoikseen 7,2 pistettä, 4,8 levypalloa ja 3,3 syöttöä ottelua kohden. Tälle kaudelle luvassa on varmasti minuutteja molempien joukkueiden paidassa, mutta jahka varusmiespalveluksen taakka kevenee harteilla, on Karo valmis sytyttämään tarvittaessa molemmat divarit ilmiliekkeihin.

HC Tupamäki: Karohan on elämänsä kunnossa ja miehellä on kerrassaan erinomainen harjoittelukesä takana, mutta varusmiespalvelus sotkee hieman alkukautta. Karo tulee pelaamaan todennäköisesti JBA:ssa sekä Weikoissa, opetellen ykköspaikan roolin korkeamman luokan hienouksia.

Nice To Know: Karo on ollut syynä vain osaan Suomen ja Venäjän välisistä ilmatilan loukkauksista viimeisen muutaman kuukauden aikana. Top Gun -tyyliset jarrupalaviikset itselleen kasvattanut Karo on kansallisen, kansainvälisen sekä galaksien välisen turvallisuus-, ja tyyliskandaalin henkilöitymä.


Jarno Lehto, 186cm/27v, takamies

Jyväskyläläiselle koripalloväelle tuttuakin tutumpi Jarno on nähty vuosien saatossa Divari-A:n parketeilla SäyRin ja BC Jyväskylän paidassa, sekä viime vuosina Divari-B:ssä Weikkojen ydinpelaajana. Menneellä kaudella ikinuori Lehto nakutteli uransa parhaat lukemat aikuisten sarjoissa, kirjauttaen keskiarvoikseen 10,8 pistettä, 6,0 levypalloa ja 2,2 syöttöä ottelua kohden. Kesän aikana painenut työtunnit ovat tuottaneet tulosta ja mies tavoittelee vakiorotaation paikkaa JBA-miehistössä.

HC Tupamäki: Jarno on vanhan liiton peluri, joka pelaa aina ja ikuisesti jokaisen tilanteen loppuun asti. Miehellä on erinomainen kyky tehdä luovia ratkaisuja kentällä ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin hyökkäyspäässä.

Nice To Know: Robi Juvosen floppaaja-tittelin perijä on löydetty. Monnarin parketit on myös vaihdettu noin viidesti Jarnon hieman hikisenä suoritetun selkäliu’un aiheuttaman vesivahingon seurauksena.


Chrysostom ChukWUMAAAA, 190cm/23v, takamies

Yleisön suosikki Chuku laittoi, ihan tiedoksi sitten vaan, kauden ensimmäiseksi korisuoritteekseen takaovijulisteen suljettujen ovien takana pelatussa treenimatsissa Katajaa vastaan. Että älkää sitten ihmetelkö, miksi seuraavaa vasaraa saadaan odottaa kevättalveen 2027 asti. Ja joojoo, Chukun stätsit viime kaudelta 11,3/4,7/1,3 syöttöä/1,0 riistoa. Syöttöjä lukuun ottamatta kaikki uran ennätyksiä Divari-A:ssa. Työnteko, vastuunkanto, kehitys, you know the drill.

HC Tupamäki: Chuku on ottanut ennen kaikkea pallollisessa pelaamisessa sekä valintojen tekemisessä isoja kehitysaskeleita viimeisen vuoden aikana. Fysiikka on edelleen kansainvälistä luokkaa.

Nice To Know: Kesän alussa Chuku toimi ohjaajana nuorten palloilijoiden leirillä. Oli ihailtavaa nähdä, miten mies kanavoi sisäisen Kobe Bryantinsa leikkimielisiin peleihin, Chukun veivatessa 6-12 -vuotiaita lapsia 1vs1-peleissä dunkkuun kaksi viikkoa putkeen, huutaen ”MAMBA MENTALITY” jokaisen ylidonkin jälkeen, samalla repien paitaansa auki kuin Hulk. En tiedä lapsista, mutta Chukulle varmasti ikimuistoiset ja ihanat kaksi viikkoa.


Veeti Amegbedzi, 190cm/20v, laitapelaaja

Veeti on ollut loppukesän ja alkusyksyn valopilkkuja JBA:n harjoituksissa. Ikuinen taistelija ja tinkimättömän työnteon merkityksestä esimerkkejä jokaisessa tapahtumassa antava mr. Amegbedzi on heittänyt todellisen haasteen JBA:n vakiorotaation laitureille. Weikkojen paidassa parin viime kauden aikana isoimmat aikuisten sarjan minuutit saalistanut, monipuoliseksi joka paikan höyläksi muovautuva Veeti kirjautti viime kaudella Divari-B:ssä tililleen 8,8 pistettä, 2,7 levypalloa ja 1,2 syöttöä per ottelu.

HC Tupamäki: Veetihän on erinomaisessa kunnossa ja on kehittynyt pelin ymmärtämisessä vuoden aikana todella paljon. Nuorelle miehelle on löytynyt napsun verran malttia tekemiseen ja se näkyy kypsempinä ja fiksumpina hyökkäyspään valintoina. Karon tapaan tulee saamaan minuutteja Divari-A:ssa sekä -B:ssä.

Nice To Know: 42-vuotiaan luomutuotekauppiaan naamakarvoituksen kasvattanut Veeti on hävinnyt 100% puolen kentän heittoskaboistaan nimeltämainitsematonta JBA:n valmennusstaffin jäsentä vastaan.


Niilo Kärkkäinen, 189cm/20v, takamies, sinkku

Parisuhde-elämästä haaveileva Niilo on lukeutunut JBA:n avainhahmoihin heti seuran perustamisesta lähtien. Tiheän ja mehukkaan vartalonmuodon omaava mieskarkki on erikoistunut erityisesti puolustuspään esimerkkipelaajana, mutta hyökkäyspäässä Niilon rahantekoväline on taka… Olen todella pahoillani siitä, mihin tuo lause oli menossa. 6,5 pistettä, 2,7 levypalloa ja 1,4 riistoa ottelua kohden viime kaudella. Ainoa asia mikä pitää Kärkkäisen ulkona kansainvälisestä supertähteydestä, on sitoutumisen pelko. Ja ehkä heitto, joka on mennyt kyllä huomattavasti eteenpäin kesän aikana.

HC Tupamäki: Niilo keräsi U20 maajoukkueessa kesällä joukkueen isoimpia minuutteja ja oli avainroolissa läpi koko kisajoukkueen kesän kestävän proggiksen. Fyysisesti Niilo on elämänsä kunnossa ja ottanut ison kehitysharppauksen etenkin pallollisessa roolissa. Ensi kaudella tiedossa on pelipaikan siirtämistä enemmän kakkospaikan suuntaan.

Nice To Know: Niilon lempiväri on sähkön sininen ja lempiruoka itämainen kana-kookoskeitto. Niilo syttyy kädestä pitämiselle, pitkille kävelyille ilta-auringon lämmittämällä rannalla, Fifty Shades -kirjasarjalle sekä naisille, jotka uskaltavat lähestyä häntä ihan siis missä tilanteessa tahansa, mieluiten matsien jälkeen.


Samuli Oja, 194cm/26v, pelaaja

Hyvinkään Pontevan kasvatti ja jonkun sortin HyPo-legenda, joukkueen kapteeni Oja on omalla panoksellaan pitänyt huolen, että joukkueen tekemisen standardit ovat pysyneet korkeina jokaisessa tapahtumassa, ja ettei yksikään Kummeli-viittaus pääse jäämään huomiotta. Tarkkakätinen Samuli on nykyään siinä heittokunnossa, että se on ihan sama missä asennossa jalat, kädet, keskivartalo, pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat, polvet, varpaat ovat, pallo on aina keskellä. Menneen kauden 9,7 pisteen ottelukohtainen keskiarvo ja 37,7% osumatarkkuus bonusviivan takaa ovat mahdollisesti hyvinkin kevyttä kauraa tulevalla kaudella.

HC Tupamäki: Samulin viime vuotta hankaloitti paha nilkkavamma, mutta nyt mies on saanut harjoitella terveenä ja se näkyy. Kehittynyt erinomaiseksi heittäjäksi viimeisten vuosien aikana ja tuo täten älykkään puolustamisen lisäksi kentälle erinomaisen heittouhkan. Edessä on siirtyminen pelipaikkaa alemmaksi kohti kakkospaikkaa.

Nice To Know: Samulin suosikki toimintahahmo on Prätkähiirien Vinski.


Lauri Salovaara, 190cm/25v, laituri

Salovaaran reitti Jyväskylän divarijoukkueissa alkoi ensin BC Jyväskylän riveissä kaudella 2015/16, jonka jälkeen vierähti pari vuotta Divari-B:ssä Weikoissa. Viime kaudella joukkueen shamaanijohtaja löi itsensä kuitenkin lopullisesti Divari-A yleisön tietouteen JBA:n paidassa 6,5 pisteen, 3,7 levypallon ja 1,5 syötön muodossa. Lauri toimitti yhden kauden sykähdyttävimmistä suorituksista kotiottelussa Pyrintö Akatemiaa vastaan, löylyttäen säkkiin neljä kolmosta ja yhteensä 16 pistettä 91-89 -voitossa.

HC Tupamäki: Lauri tuo meidän vähän hiljaiseen ja analyyttiseen joukkoomme kasapäin positiivista energiaa ja isoäänistä kommunikaatiota. Tavoitteena on, että Lauri siirtyy myös pelipaikkaa alaspäin ja enemmän kaarelle, kolmospaikalle.

Nice To Know: Lauri on erinomainen alley-oop syöttöjen jakelija ja ryhmän atleettisin kärrynpyörien tekijä. Pystyy myös myymään sinulle oman autosi ylihintaan ja ottamaan pankilta lainaa negatiivisella korolla.


Anton Kankaanpää, 196cm/27, laituri

Joukkueen kokeneemman kaartin jäsen ja oikea vastaus kysymykseen: ”Kuka rikkoo Robin seuraennätyksen yhden ottelun pisteissä?”. Divari-A:n tappavin stepback viljeli viime kaudella 11,5 pistettä ottelua kohden, Antonin muilutettua kolmoset yli 40% tarkkuudella pussiin. Ei ole tapaa jolla Anton ei palloa pystyisi koriin laittamaan ja mies on valmis sen yleisölle myös todistamaan.

HC Tupamäki: Anton tullaan näkemää selkeästi enemmän takakentän roolissa joukkueen ison pään populaation kasvaessa. Mies pystyy parhaimmillaan olemaan erinomainen korintekouhka niin korin läheltä kuin kauempaakin.

Nice To Know: Jos Anthony Randolph olisi valkoinen ja osaisi oikeasti pelata koripalloa, mies olisi Anton Kankaanpää. Ja toisin kuin jotkut muut joukkueeseen muualta saapuneet, Anton ei omaa sairaalloista napanuora-luokan sidettä kotikaupunkiinsa.


Timi Puittinen, 193cm/24v, laituri

Timi Puittinen on korintekijä. Mikroaaltouuni. Liekittäjä. Flambeeraaja. If you need a basket, who you gonna call? No Puittisen goddamn Timi. Perinteisesti vieraskentällä 90% tarkkuudella ja kotona 7% tarkkuudella kolmen pisteen suoritteet naruihin ampuva Puittinen on pelannut JBA-uransa vähän siellä sun täällä. Ajoittain jopa vitosena, hetkittäin kolmosena ja useimmiten nelosena. Jotkut asiat eivät kuitenkaan muutu, ikinä. Timin up&underiin menevät kaikki, miehellä on länsivaltioiden paras spin move ja Timin yhden jalan feidaria takuuvarmempaan heittosuoritukseen pystyy vain Nowitzkin Dirk.

HC Tupamäki: Timi on mennyt kesän aikana fyysisesti eteenpäin ja on ”instant offense” -pelaaja todella monipuolisella korintekorepertuaarilla. Sitkeä takareisivamma pitää kuitenkin vielä hetken kentältä sivussa.

Nice To Know: ”Pumping Iron With Timi” on tulevan joulun kuumin hittituote. Tilaa dokumentti-VHS nyt ja saat early bird -tilaajaetuna IRON TIMI -käsipainot ja kiinalaiselta maalaismaisemalta maistuvaa proteiinijuomaa.


Jaakko Lammi, 200cm/20v, laituri

Uutena kasvona joukkueeseen liittyvä Lammi on JBA:n miehille tuttu hahmo Helsingin NMKY:n paidasta viime kaudelta. 5,4 pisteen ja 2,9 levypallon tilastoilla HOS:n riveissä urheillut Lammi pelasi 26 ottelussa reilut 12 minuuttia ottelua kohden, mutta jokainen edellä mainituista numeroista on vaarassa rikkoutua rumasti tulevalla kaudella, mikäli syksyn harjoitusten esityksistä voi vetää mitään johtopäätöksiä.

HC Tupamäki: Jaakko tuo meille merkittävästi kokoa nelospaikalle. Tuo myös ennen kaikkea kentälle fyysisyyttä ja pelikovuutta, mutta omaa paljon nähtyä enemmän potentiaalia myös hyökkäyspään ratkaisijana.

Nice To Know: Jaakko on oikeasti 42-vuotias, kiihtyvää vauhtia ikääntyvä mies, jonka suosikkiharrastuksiin kuuluu naapurikyyläys, uudelle musiikille tuhahtelu ja nuorisolaisten vaatemuodin paheksuminen.


Ville Virtaharju, 201cm/19v, laituri/sentteri

Kuopion Linkin seuralegenda ja savolaisen koripallon supertähti. Virtaharju on treenikauden aikana löylyttänyt mm. maajoukkuepelaajan naamalle yhden jalan feidaria ja osunut vastustajan, itsensä, joukkuekaveriensa sekä valmennuksen ihmetykseksi ainakin yhden kolmen pisteen heiton. Hyvä Ville! Viime kaudella Virtaharju keräsi isoimmat aikuisten pelien minuutit Weikoissa, suorittaen 16 ottelussa 12,3 pisteen, 5,1 levypallon ja 1,1 syötön tehoilla.

HC Tupamäki: Klassinen ”late bloomer” jonka potentiaalin katto on korkealla. Yli kaksimetrinen pelaaja, joka omaa kokoisekseen hyvät pallolliset taidot. Mahdollisuus läpimurtoon on olemassa.

Nice To Know: Kuopion torille valmistellaan patsasta Villestä heiluttamassa erittäin ammattimaisella otteella pyyheräikkää.


Kalle Peltonen, 201cm/20v, laituri/sentteri

Kalle ”salaatti” Peltonen. Joukkueen psyykkisen tasapainolaudan dynamo, henkinen majava ja hikipantameisseli. Kalle on kehittynyt. Hyvä Kalle! Kalle on pomo! 8,9 pistettä, 5,6 levypalloa ja 1,5 syöttöä ottelua kohden viime kaudella. Alkusyksy on näyttänyt treeneissä siltä, että kausi voi pitää sisällään ihan mitä tahansa. Ihan. Mitä. Tahansa. Kalle voi dominoida koko Divari-A:ta. Kalle voi olla amatöörijonglööraaja Mestarin Herkun kulmalla. MITÄ TAHANSA.

HC Tupamäki: Viime vuonna Kalle oli koko ryhmän kehittyneimpiä pelaajia, Kallella kehittyivät niin fyysiset ominaisuudet kuin myös niin sanottu urheilijan mieli. Tähän kauteen lähdetään fyysisempänä ja pelivalmiimpana kuin aikaisemmin.

Nice To Know: Kalle on oman elämänsä Timo Jutila.


Aleksi Liukko, 211cm/19v, sentteri

33 nuorisomaaottelun kävijä Liukko saapuu JBA:n paitaan, tahkottuaan pari vuotta Divari-A:ta HBA:n väreissä. Vaatimattomalle peliajalle isoja miehiä pursuavassa HBA:ssa jäänyt Liukko ei aikuisten sarjoissa ole vielä ennättänyt lyödä kymppejä tauluun, mutta edelliskaudella U19 SM-sarjassa Helsinki Rocksin riveissä Liukko dominoi korinalustoja 11,2 pisteen, 14,2 levypallon, 2,4 torjunnan ja 1,0 syötön keskiarvoilla. Pehmeäkätinen Liukko tuo jo treenien perusteella JBA:n pelaamiseen täysin uusia ulottuvuuksia, sillä vastaavaa blokkiuhkaa ei ole nähty sitten Isä Markkasen, eikä ole alley-oopeja liikaa donkkailtu pesään.

HC Tupamäki: Omaa korkean potentiaalin. Pitkällä miehellä on pehmeät kädet ja erinomainen heittotaito. Tärkein kehitysalue on voimatasojen nostaminen ja kehon jämäköittäminen, jotta kykenee käyttämään pituuttaan hyväksi.

Nice To Know: Liukko EI huhuista poiketen ole Slender Man.


Iloiset Weikot Ja Muut Sankaritarinat Osasto

Lopuksi vielä muistutus muutamasta muusta nimestä, jotka joko aloittavat kauden vahvasti Weikkojen miehityksessä, tai ovat muista syistä ulkona JBA:n ydinryhmittymästä, mutta omaavat silti vahvoja Jba-siteitä.

Viime kauden pelikunnollisiin seikkoihin liittyvien tekijöiden takia missannut Ville Lehtonen (185cm/23v) omaa edelleen potentiaalin pitää mitä tahansa divarin takakenttää pilkkanaan, mutta on samojen seikkojen vuoksi edelleen sivussa täysipainotteisesta koripallotoiminnasta. Toimituksen saamien tietojen mukaan Ville tykkää edelleen hatuista.

Jaakko ”LAUKAA” Björk (197cm/24v) on kaikkien roskakuskien ja duunarihemmojen kuningas. Edelleen. Se fakta ei poistu totuuskansioista ikinä. Valtakunnan parhaita skriinejä ja takaovileikkauksiin syöttöjä tarjoillaan ainakin lähtökohtaisesti ensi kaudella Weikkojen ajattoman tyylikkäissä punaisissa peliasuissa.

Touko ”Korpi” Lahti (192cm/21v) jatkaa niin ikään korismaailman valloitusta Weikkojen paidassa, mutta omaa rinnakkaislisenssin turvin mahdollisuuden sukkuloida divarien välillä. Viime kaudella neljässä Weikkojen matsissa Touko operoi 6,3 pisteen ja identtisellä 6,3 levypallon keskiarvolla, jakaen päälle 2 syöttöä ottelua kohden.

Uusiutunut joukkue nähtävissä elävänä lauantaina 7.9. Sydän-Laukaan koululla klo 15:00, vastassa Kouvolan Kouvot.

Tue toimintaa ja hanki tukikausikortti naurettavan edulliseen 50€ hintaan!
https://www.jba.fi/tukikausikortti/