JBA Kiittää!

//

Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme, tukikausikortin tai pääsylipun hankkineille, alueen junioriseuroille, valmentajille, vapaaehtoisille ja kaikille alueen korisihmisille kuluneesta kaudesta, tehdään seuraavasta vieläkin parempi!

Kausi 2020-2021

Kausi alkoi upeasti kun JBA Gradian U19 tytöt ja U19 pojat lunastivat karsinnoissa paikkansa SM-sarjoihin, naisten ja miesten edustusjoukkueet saivat ottaa katsojia otteluihinsa ja syysaurinko lämmitti. Nopeasti kävi kuitenkin selväksi että kaudesta tulee vähintäänkin erikoinen: ensin tyhjennettiin katsomot ja seuraavaksi laitettiin junnusarjat tauolle joka lopulta kesti aina kevääseen asti. 

Pelaajille ja valmentajille hatunnosto suhtautumisesta epävarmaan tilanteeseen, töitä tehtiin sata lasissa vaikka tietoa kausien jatkumisesta ei kenelläkään ollut. Erityiskiitos Jyväskylän kaupungille sekä Gradialle harjoittelun mahdollistamisesta ja joukkueille ohjeiden noudattamisesta, harjoituksissa tai ottelutapahtumissa ei koko kauden aikana ilmennyt ainuttakaan tartuntaa.

Miesten kausi päättyi puolivälierissä, naiset pelasivat upean debyyttikauden divarissa ja jäivät ainoastaan yhden voiton päähän pudotuspeleistä. JyWe nappasi miesten 1B-divisioonassa monta hienoa voittoa ja tärkeimpänä tarjosi kasvualustan nuorille pelaajillemme. 

Tärkein tehtävämme on auttaa nuoria urheilijoita heidän tavoitellessaan omaa potentiaaliaan ja tukea heidän kasvuaan ihmisinä. Konkreettinen esimerkki alueen seurojen loistavasta työstä on peräti 9 keskisuomalaisen pelaajan valinta U16 ja U18 tyttöjen ja poikien maajoukkueleireille, määrä on historiallisen suuri!

Lauri Markkasen Koriskoulu

Koriskoulu liikutti tälläkin kaudella joka viikko yli 500:aa lasta Jyväskylässä, Muuramessa, Laukaassa, Äänekoskella ja Saarijärvellä. Haluamme esittää valtavan isot kiitokset kaikille Koriskoulua tukeneille yrityksille ja yksityishenkilöille, ilman teitä maksuttoman Koriskoulun järjestäminen ei olisi mahdollista! 

Haastavassa taloudellisessa tilanteessa matalan kynnyksen lasten ja nuorten liikuntaharrastukselle tulee olemaan entistä enemmän tarvetta, Koriskoulu on neljän toimintavuotensa aika liikuttanut yli 2000 lasta ja tavoitteemme on kasvattaa ja kehittää toimintaa myös tulevaisuudessa.

Talouden tilanne

Kuten jokaiselle muullekin urheiluseuralle ja suurimmalla osalle yrityksistä, kulunut vuosi on ollut meillekin taloudellisesti vaikea. Tyhjille katsomoille pelaaminen, junioriturnauksemme siirtyminen ja koronan yhteistyökumppaneille aiheuttamat haasteet tekivät ison loven budjettiin. 

Tästäkin kuitenkin selvitään, yhdessä! Oli upea huomata kuinka moni yksityishenkilö hankki tukikausikortin tai kannatuslipun vaikka varmuutta katsomoon pääsystä ei ollut ja miten yritykset pysyivät kumppaneinamme vaikka talouden näkymät olivat synkät. Nöyrä kiitos. 

Kausi 2021-2022

Useampi aikuispelaaja jatkaa taas matkaansa uusiin ympyröihin ja samalla uusille aukeaa paikkoja loistaa. Yhteistyömme alueen muiden seurojen ja oppilaitosten kanssa tulee tiivistymään entisestään jotta jokaiselle pelaajalle löydetään sopiva ympäristö kehittyä ja kasvaa. 

Odotamme innolla paluuta normaaliin jotta katsojat pääsevät jälleen paikanpäälle seuramaan vauhdikasta korisviihdettä. Miesten 1A-divisioonassa on ensi kaudella luvassa myös kiihkeitä paikalliskamppailuita kun Huima varmisti upeasti sarjanousunsa, JBA onnittelee!

Aurinkoista kesää, syksyllä nähdään!

P.S. Helppo tapa tukea toimintaamme on hankkia tukikausikortti, tilaus onnistuu kätevästi täällä ja voit kohdistaa tuen joko Koriskoulun, naisten tai miesten toimintaan: https://forms.gle/1v5sXZymYWwZdsnd6