JBA M vs ToPo, Ke 2.3.2022 klo 18:30

//

ToPo Super Special All-Stars Gradialle!

Miltä näyttäisi rajaton määrä korkealuokkaista koripallokokemusta niputettuna yhteen Divari-A ryhmittymään? Varmaan tämän vuoden ToPolta. En tiedä miksi se piti kysyä tuolla tavalla, ei varmaan tämän päivän otteluennakossa spekuloida esimerkiksi jollain Espoo Unitedin raadolla. Hyvä Torppa! Hyvä Eero Sahlberg! Hyvä Suomi!

Sitä tässä vaan mietittiin poikain kanssa, että miltä tuntuis puolustaa jengiä, missä vois ainakin teoriassa olla kentällä samanaikaisesti Sahlberg (38,8% 3p), Alvar Michelsen (41%) ja Topi ”Kyborgi” Halme (47,4% LOL) vähän venyttämässä kentän geometriaa, sekä Miki ”Welho” Kuusisto pujottelemassa puolustuksen sisustassa ja Eldar Skamo hassuttelemassa nuoria kohokkaita patentoidulla versiollaan Old Man Gamesta.

Vähintään yksi selän takaa ässist ja ehkä yksi vastustajan puikoista ujutettu syöttö tänään tilauksessa Skamolta. Perhostyylin maalivahdeilla on haastava iltapuhde tiedossa.

Hätäisempi unohtais mainita sen faktan, että Tommy Hamiltonin 210-senttinen vartalo saattaa myös aiheuttaa haasteita kotijoukkueen puolustukselle tänään. Mutta ei, ei tämä tiedotusosasto. Koko ajan pelin päällä. Hamilton ja Skamo muuten sijoilla 4 ja 1 sarjan kagosten onnistumisprosenteissa. Sitä se on ku ei oo kiire. Aina löytyy vapaata ilmatilaa hyvien fundamentaalien korintekoliikkeelle.

Heikkouksiakin joukkueesta löytyy!

Esimerkiksi, Sahlbergin muotivainu ei ole lainkaan samaa, korkeaa kansainvälistä luokkaa kuin miehen oppikirjamainen heitto. Kansainvälinen yleisö on myös todella pettynyt, ettei Sahlbergin ja Halmeen Twitter-geimi ole enää parhaiden aikojensa loistossa. Näistä pitäisi mielestäni laittaa suoraan 19 pistettä kotijoukkueen lokeroon matsin alkuun.

Olen pahoillani, näin se vain on. En keksi sääntöjä, pyrin vain parhaani mukaan vahtimaan, että suosikkijoukkueeni hyötyvät niistä sekä niiden mahdollisista porsaanreiJistä.

Kotirykelmä suattaapi vahvistua yhdellä jäsenellä Helsingin vierailusta, joka on vähintäänkin tervetullut uutinen. VaikkaKIN, toisaalta, ehkä koripallon tulevaisuus on vain vaihteleva määrä 1- ja 5-paikan pelaajia kentällä samanaikaisesti. Välimalliston damonwilliamsit on NIIIIN last season.

Pelkkiä Helsingin reissun plussia ja miinuksia jos tuijottais oikein intensiivisesti, niin Panu ”BING BONG” Blomgrenin ja Roope ”Filthness” Filtnessin olis ehkä syytä pysyä parketilla tänään. Roopelle se tietysti on haastavampaa, kun ajatukset vetää koko ajan orastavaa pingismestarin uraa kohti, mutta parhaansa se nuorukainen varmasti yrittää.

MITÄS MUUTA!?

Mikäli ottelun lopputuloksen yhteenlaskettu pistesumma on 192, järjestetään päätössummerin jälkeen puolen kentän heittokisa, jossa ensimmäinen pallon sisään keskittänyt pelaaja saa elinikäisen oikeuden ilmaisiin Sohwin Siipiin.

Suosittelen, että tämän sponsoridiilin kanssa käydään pikaisesti hommiin. Ylösheittoon on kuitenkin vielä monta minuuttia.

Tuomas ”Chuck Norrisin Idoli” Flinck ja triplatupla. Kuulitte sen täällä ensin.

KELLO 18.30. GRADIA. RUUTU PLUS. LAITTOMAT ITÄKIRGIISIALAISET STRIIMIPALVELUT. LET’S GOOOOOOO.

Otteluliput täältä: https://events.liveto.io/?search=jba

Otteluisäntänä KAK-Kuljetuspalvelu Oy