JBA metsästää kotivoittoa Kouvoista

//

JBA vs Kouvot Akatemia

Su 6.3. klo 17:00

Gradia Viitaniemi D

JBA lahjoittaa ottelun lipputulot täysimääräisesti Ukrainaan, otteluisäntä Pelimatkat Sports Travel tuplaa summan. Haastamme mukaan kaikki yksityishenkilöt ja yritykset: vaikka et pääsisi paikanpäälle niin osta pääsylippuja ja auta Ukrainaa! 

Pääsyliput tilaat kätevästi täältä: https://events.liveto.io/events/jba-vs-kouvot-akatemia-apua-ukrainaan

Lisäksi JBA lahjoittaa 5€ jokaisesta JBA:n junnupassilla otteluun saapuvasta juniorista. Helppo tapa tehdä hyvää: saavu paikalle ja kannusta!

***

Kevätauringon lämmittämä kilpailu sarjataulukon kriittisimmistä sijoituksista jatkuu sunnuntaina Viitaniemessä, Kouvot Akatemian saapuessa sarjapistetaistoon Gradialle. Väkevän taistelun sarjakärki ToPoa vastaan esittänyt JBA olisi sunnuntain kamppailun, sekä rästipelin voittamalla vain voiton päässä kouvolalaisista, joten kaikin puolin tärkeistä pisteistä pelataan sunnuntai-iltapäivänä.

JBA esitti kotikaukalossaan inspiroivaa ja uskoa sekä itseluottamusta valavaa taistelua ToPoa vastaan keskiviikkona, jonka jälkilöylyistä on hyvä hakea vauhtia sunnuntain tasatyöntötaistoon Kouvoja vastaan. Pidetään lopullinen kokoonpano informaatiosumutuksen hengessä salaisuutena, mutta mahdollista on, että kokoonpano muuttuu tai on muuttumaton keskiviikosta! Joku voisi luulla, että otteluennakossa ennakoidaan parhaan mahdollisen kyvyn mukaan tulevan koitoksen nyansseja ja asetelmia, mutta ehei! Harhaan olette astuneet!

Kyse ei ole välttämättä lainkaan siitä, että tiedotusporras tekee jälleen töitä yön pimeässä, piilossa kansan sekä toimiston valvovan silmän alta ja täten täydellisessä uutispimennossa itsekin. Kyse toki myös voi olla juuri tästä. Mutta ei välttämättä.

Todennäköisesti kyllä.

(Muttei välttämättä.)

Se on kuitenkin varmaa, että samanlaista ihmisvuoristoa ei kotijoukkue joudu siirtelemään, kuin mitä se Tommy Hamiltonin kohdalla joutui tekemään. Ja kun vuorista nyt puhutaan, niin pakko se on ääneen sanoa (ei ole), että sanonta ”usko siirtää vuoria” ei pidä paikkaansa. Ellei sitten kyse ole yleisestä harhaluulosta ja sanonta onkin ”Usko siirtää vuoria” ja kyseisessä sanonnassa puhutaan nimenomaan säveltäjä, sanoittaja, kirjailija ja elokuvakäsikirjoittaja Usko Kempistä.

Rakkauden vuonna 2022 en toisaalta laskisi tätä pois mahdollisuuksien spektristä.

No, tärkeintä on kuitenkin se, että JBA reivasi koko rahan edestä ja kotiyleisö sai nauttia rakkikoiramaisella asenteella jokaiseen tilanteeseen syöksyneen kotijoukkueen kunniakkaasta esityksestä. Kotijoukkue onnistui pakottamaan vieraskaravaanin yhteensä 27 menetykseen ja samanmoista latausta on lähdetty hakemaan sunnuntain sutinoihin.

Onneksi Kouvojen puolelta ei löydy Divariin ylivertaisia yksiköitä.

Hän sanoi, sarkastisesti, selatessaan Joel Mäntysen kauden keskiarvoja.

Todella normaalin monipuolinen 199-senttinen laituri vetää kautta läpi pyöreästi 23 pisteen, 12 levypallon, 5 syötön ja 1,1 riiston ottelukohtaisilla numeroilla. Kolmoset säkkiin 36,4% tarkkuudella. Miestä rikotaan 7,3 kertaa per matsi. Mies on siis pisteissä ja levypalloissa sarjan vitosen kärjessä. Syötöissä top-10. Toiseksi rikotuin pelaaja.

Ja sit kun päästään näistä NÖRTTInumeroista irti ja katsotaan sitä toimintaa kentällä, niin se on todella epäreilun helpon näköistä. Tai ehkä se on vaan tällai normaalina ihmisenä, normaaleilla pohjekrampeilla ja normaaleilla huonosti syötyjen iltojen jälkeisinä aamuturvotuksina, kun vähän HARMITTAA katsoa jonkun nisäkkään liikkuvan niin vastaansanomattoman vaivattomasti toisten, tavallisten kuolevaisten seassa.

Jatkossa, kun kaveriporukan saunaillan jälkeen joku herää yhdeksäntoista tuntia muuta seuruetta ennen aamulenkille, muiden halatessa itseään heti heräämisen hetkestä alkaen rehti, rehellinen ja joskus myös todellinen sekä aiheellinen kuolemanpelko takaraivossa, se yksi mestari saa ”JoelMäntynen” -tittelin.

Normaalisti tuo kappale jäisi editointipöydälle, mutta koska näitä ei valvo eikä sensuroi kukaan, koska TÄMÄ EI OLE MIKÄÄN VENÄJÄ TAI POHJOIS-KOREA, se jää elämään internetiin ikuisiksi ajoiksi ja lopulta siitä tulee totuus ja yksi merkittävimmistä historiallisista ylipitkistä lausekokonaisuuksista.

No, onneksi Mäntynen on viimeiseen pariin peliin ollut vaisummalla pelipäällä.

Hän sanoi toivottoman monotonisesti, kasvot eleettöminä ja internet-selaimen valaisemina, ainoina yöllisen ristiretken ystävinään Mäntysen edellisten kahden ottelun 42/13/7 ja 25/12/10 tilastorivit.

Jeesuskristus.

No, mutta, ei Kouvot tietenkään yhden pelaajan joukkue ole. Eikä Mänty-

Ei se edes pelaa

Anteeksimitäviineriä

Niin, että jos tekisit työsi, olisit nähnyt hyvissä ajoin, että Mäntynen on liigajoukkueen kokoonpanossa paikallismatsissa.

……hhhhmmmmmhhhhhhhhh

Onko kaikki hyvin?

Tottakai on. Miksei olis.

Sä oot ihan kalpea.

En ole.

Goosfraba.

Ottelun korkeat panokset pitävät näytelmän silti äärijännittävänä ja mielenkiintoisena. Voitolla JBA kapuaa Pyrinnön kanssa tasavoittoihin ja kahden voiton karkumatkalle sarjajumbo MuKista. Kouvotkin alkaisi näkymään jo horisontissa.

Kouvojen näkökulmasta voitto nostaisi joukkueen tasavoittoihin viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevan HNMKY:n kanssa. Isot panokset. Big Bazookas.

Tällä kertaa ei pelaajavitsejä. Tämä ei ole mikään komediaklubi. Eikä pitkään hiottua ja rakkaudella valeltua joukkuekoheesiota sovi lähteä hämmentämään nostamalla yksilöitä kollektiivin yläpuolelle.

ETTÄ. EIKAISSIINÄ. Gradian D-sali, kello 17.00. Ruutu+, sama kellonaika. Saapukaa ehdottomasti paikalle, mikäli kynnelle mitenkään kykenette, sillä lipputulot lahjoitetaan kaksinkertaisena Ukrainaan!