JBA valmennus 2021-2022!

//

#valmentajanpäivä kunniaksi esittelyssä alkavan kauden coachit, olkaa hyvät!

Mukana tuttuja naamoja ja useampi uusi, samalla haluamme kiittää eteläiseen Suomeen matkanneita Camia ja Setua!🎩

Mikko Tupamäki, JBA Miehet

Seuran pääideologi ja perustajajäsen omaa jo kohta 20 vuoden valmentajakokemuksen niin miesten kuin naistenkin pääsarjoista. Vakiokasvo myös nuorisomaajoukkueiden penkin päässä, valmentamisen ohella ehtii myös opettamaan valmennusta Jyväskylän Yliopistolla.

Jarkko Lohikoski, JBA Miehet

Helsingin NMKY:stä Keski-Suomeen siirtynyt tunnetun korissuvun jäsen keskittyy varsinkin pelaajien henkilökohtaisen taidon kehittämiseen. Jarkon Jyväskylään saamisen mahdollisti loistavasti toimiva seurayhteistyö HoNsU:n kanssa, Jarkko toimii myös HoNsU:n U14 poikien päävalmentajana.

Juuso Sainio, JBA Naiset & JBA Gradia TU19

Valtavan työn viimeisen viiden vuoden aikana alueen tyttökoriksen eteen tehnyt Juuso elää ja hengittää koripalloa. Vapa-ajallaan myös lupaava maratoonari! #paris2024

Karri Ärling, JBA Naiset & JBA Gradia TU19

Muodostaa Juuson kanssa lyömättömän parivaljakon, ollut mukana valmentamassa nykyisiä naisjoukkueen runkopelaajia jo heidän c-tyttövuosista asti. MC Curry luo myös tunnelman miesten otteluihin, heittämällä Suomen kovin kuuluttaja!

Gonzalo Gomez Guerrero, JBA Naiset & JBA Gradia TU19

Gonz toi oman osaamisensa tyttö-ja naispuolen fysiikkavalmennukseen nostaen toiminnan jo viime kauden aikana uudelle tasolle. Tuleva liikuntatieteiden tohtori Jyväskylän Yliopistolta.

Toni Nyman, JBA Gradia PU19 & JyWe Miehet

Valmentajan roolin lisäksi JBA:n junioripäällikön pallilla istuva Toni ei laske tunteja hioessaan nuorista miehistä timantteja niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Omaa myös äärimmäisen kovan kämmenlyönnin padelkentillä. 

Martí Cañellas, JBA Gradia PU19 & JyWe Miehet

Seuran tuoreempi espanjalaisvahvistus tuli täyttämään Camin isoja saappaita, hankittiin Jyväskylään Tonin padelvalmentajaksi apuvalmentajaksi. Maisteriopintojaan viimeistelevä Marti omaa valtavan halun oppia uutta.

Anni Kärkkäinen, JBA, JBA Gradia & JyWe

Ei kautta ilman Kärkkäistä! Niilon jatkaessa matkaa Salon Korisliigaparketeille, oli jostain äkkiä kaivettava korvaava Kärkkäinen. Apuun riensi Anni joka tulee vastaamaan miesten ja U19-poikien fysiikkavalmennuksesta sekä pelaajiemme vammakuntoutuksesta.

#parempihuomenna #jyväskylä #jbafi

Huom! Jos kausikortti vielä hankkimatta niin äkkiä tilamaan! www.jba.fi/tukikausikortti