JBA valmennus 2023-2024

//

JBA:n valmennusryhmä kasassa kaudelle 2023-2024, Jani Parkkinen mukaan staffiin!

Samalla JBA onnittelee ja kiittää äitiyslomalle siirtyvää Anni Kärkkäistä aivan loistavasta työstä poikapuolen fysiikkavalmennuksessa!

Pelaajamme ovat tulevallakin kaudella maamme osaavimpien valmentajien hellässä huomassa. Jos kehittyminen pelaajana ja ihmisenä keskellä kauneinta Suomea kiinnostaa, ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää toiminnastamme!

Mikko Tupamäki, JBA Miehet & JBA Gradia PU19

Seuran pääideologi ja perustajajäsen omaa jo kohta 20 vuoden valmentajakokemuksen niin miesten kuin naistenkin pääsarjoista. Vakiokasvo myös nuorisomaajoukkueiden penkin päässä, valmentamisen ohella ehtii myös opettamaan valmennusta Jyväskylän Yliopistolla.

Toni Nyman, JBA Miehet & JBA Gradia PU19

Valmentajan roolin lisäksi JBA:n junioripäällikön pallilla istuva Toni ei laske tunteja hioessaan nuorista miehistä timantteja niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Uunituore säynätsalolainen nähdään tulevalla kaudella koulimassa myös SäyRi:n tulevia tähtiä!

Jarkko Lohikoski, JBA Miehet & JBA Gradia PU19

Kolmatta kautta Keski-Suomessa vaikuttava HNMKY kasvatti keskittyy varsinkin pelaajien henkilökohtaisen taidon kehittämiseen. Jarkon Jyväskylään saamisen ja täällä pitämisen on mahdollistanut loistavasti toimiva seurayhteistyö HoNsU:n kanssa, Jarkko toimii myös HoNsU:n U16 poikien päävalmentajana.

Jani Parkkinen, JBA Miehet & JBA Gradia PU19

Kaikkien keskisuomalaisten korisihmisten tunteva Jani nousi viimeistään menneellä kaudella koko kansan tietoisuuteen vastatessaan huiman NBA-kauden pelanneen Lauri Markkasen kesän fysiikkaharjoittelusta. Kyltymättömän tiedonjanon omaava Jani on nuoreen ikäänsä nähden valtavan koulutettu osaaja joka pääsee jatkamaan Eeron ja Annin raivaamalla polulla pelaajien fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä.

Juuso Sainio, JBA Naiset & JBA Gradia TU19

Valtavan työn viimeisten vuosien aikana alueen tyttö-ja naiskoriksen eteen tehnyt Juuso elää ja hengittää koripalloa. Vapa-ajallaan myös lupaava maratoonari! #paris2024

Leevi Valtanen, JBA Naiset & JBA Gradia TU19

Muodostaa Juuson kanssa lyömättömän parivaljakon, opettajan pätevyyden omaava ja kaikkien pelaajien suosikkivalmentaja Leevi on tuttu näky myös HoNsU:n juniorijoukkueiden penkin päästä.

Gonzalo Gomez Guerrero, JBA Naiset & JBA Gradia TU19

Espanjan lahja keski-suomalaiselle korikselle! Gonz on nostanut tyttö-ja naispuolen fyysisen harjoittelun kolmen viime kauden aikana aivan uudelle tasolle. Tuleva liikuntatieteiden tohtori Jyväskylän Yliopistolta.

Huom! Jos kausikortti tulevan kauden vääntöihin vielä hankkimatta niin äkkiä tilamaan täältä: www.jba.fi/tukikausikortti