JBA vs. Korikouvot – ”3 tähteä, tyhmä loppuratkaisu”

//

Jyväskylä Basketball Academyn edustusjoukkue jatkoi sunnuntai-iltapäivänä ratkiriemukasta taivaltaan Miesten 1 Divisioona-A:ssa. Vastustajan roolia näytteli Korikouvot. Loppuhuipennus kääntyi Monnarin kotiyleisön harmiksi vierailijoille, sarjapisteiden matkatessa Kouvolaan numeroin 85-87 (45-46).

Aloitetaan kaikkein tärkeimmästä.

 

Monnarin lehtereille saapuneelle yleisömerelle yksi viesti.

 

Kiitos. Kotiottelut ovat paras osa JBA:n kautta, eivätkä ottelutapahtumat olisi samanlaisia ilman lämpöä, asiantuntemusta, rakkautta ja tukea tarjoavaa kotiyleisöä. Keskiviikkona mennään taas. Miljoonaa.

 

Sunnuntain kamppailun juonikaava oli PERHANAN TYMPEÄ. Joka julmetun kerta kun JBA venytti johtoasemansa 5-7 pisteeseen, löysi Korikouvot keinon sekoittaa isäntien paketin yhtä tehokkaasti kuin Magic Bullet sekoittaa smoothien ainekset terveelliseksi, ravitsevaksi ja ennen kaikkea herkulliseksi juomaksi.

 

Magic Bullet, mahdollisesti Aromipesän jälkeen paras TV-Shopista ponnistanut tuote. Myös Miikka ”Magic” Marttinen käyttää Magic Bulletia joka aamu. Miikan mukaan Magic Bullet ”tekee omeletin tekemisestä helpompaa kuin koskaan ennen! En voisi enää edes kuvitella herääväni ilman Magic Bulletia”.

 

Päätösjakso toimii omalta osaltaan ottelun likimain täydellisenä pienoiskuvana.

 

Robert ”Lusikkatesti” Juvonen ja Jere ”Pihvihurrikaani” Luoma muiluttavat JBA:n kahdeksan pisteen karkumatkalle! Jo avausottelussaan ”suosikkikuuluttaja” –tittelin saanut Karri ”Hokipakarat” Ärling tuulettaa äänihuultensa voimasta mikrofoniin ja Monnarin katsomo on irrota liitoksistaan.

 

Korikouvot kaventaa eron neljään pisteeseen noin yhdeksässä sekunnissa.

 

Severi Kaukiainen, joka on siis herranjumala maailmanluokan pelaaja, operoi vierailijat pisteen päähän reilut kuusi minuuttia ennen ottelun päätöstä.

 

Kalle ”Rakkauden Puoliammattilainen” Peltonen ja Anton ”Big Daddy” Kankaanpää astuvat parrasvaloihin, JBA viiden pisteen karkumatkalle kolme minuuttia ennen päätössummeria! Yleisömeri on valua jo kentän puolelle!

 

Korikouvot kaventaa eron takaisin yhteen pisteeseen noin kuudessa sekunnissa.

 

Robi! Kolmen pisteen johto! Kellossa alle 90 sekuntia!

 

Kenneth Hall vapaaheittoviivalta ero takaisin pisteeseen.

 

Isännät eivät onnistu kartuttamaan pistetiliään päätösminuutin ensimmäisessä hyökkäyksessä uljaista yrityksistä huolimatta. Vastaavasti toisessa päässä JBA puolustaa Hallin heiton korirenkaan ulkopuolelle. Mutta.

 

Korinalushässäkkähärväämisen jälkimainingeissa pallo ilmestyy lähes taianomaisesti Kaukiaisen käsiin. Juvonen ehtii häiritsemään miehen heittoa, mutta Kaukiainenhan on siis maailmanluokan pelaaja. Kolmonen pesään. Kellossa viisi sekuntia.

 

JBA pyörittelee aikalisän jälkeen sivurajalta Kankaanpäälle kolmosen. Eeeeeeeei.

 

SAMULI ”WALTER SAMUEL” OJA JA HYÖKKÄYSLEVYPALLOSTA NOSTO KOHTI KORIA no eeeeei perhana ei ei ei. Saamari.

 

Ei. Perhanan perhana.

 

Pahus sentään.

 

Pitikin sattua.

 

Sarjapisteet Kouvolaan. Aina ei tule palkintoa vaikka tekisi minkälaisen määriä oikeita asioita ottelun aikana.

 

JBA:n miehistö jätti kuitenkin kaiken kentälle. Ajoittain kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen oli syntisen kaunista. Pallon ja pelaajien liike hiveli katsojan silmiä kuin Samulin ja Miikan ääni kuulijan korvia Radio Kompassin ”MaanantaiMakasiini” –ohjelmassa.

 

JBA:n sähköpostiin oli maanantaina aamuhämärällä ilmestynyt vihdoin Amazon.com –palvelun selonteko edustusmiehistön kiinnostavuudesta ja iso kasa asiakastyytyväisyyskyselyiden vastauksia.

 

4/5 tähteä. Vierailija – Voiko hauiskääntöä tehdä ikinä liikaa?

 

”Olen ollut tyytyväinen tuotteeseeni ensikäytöstä lähtien! VilleLehtoseni suostuu jostain syystä kampaamaan hiukseni vain oikealle, mutta jälki on joka kerta ensiluokkaista. Peilikuvaani on myös ilmestynyt joka päivä uusi Instagram-filtteri, mutta pystyn elämään sen asian kanssa.”

 

Käyttäjät jotka ovat ostaneet VilleLehtosen, ovat kiinnostuneet myös tuotteista Lapanen (1kpl, oikea) ja Hattu (Hipsteri).

 

5/5 tähteä. Rekisteröitynyt käyttäjä – Keravan Klubikeisari

 

”Ensimmäisen RobertJuvonen –kokemukseni sain jo nuorena poikana. Jo silloin tiesin, että elämäni ei tulisi koskaan olemaan entisensä. Nyt, vuosien jälkeen, olen jälleen saanut RobertJuvosen elämääni ja pidän siitä kiinni kuin mikrof-

 

Jokaisen meidän elämä on vähän parempaa RobertJuvosen kanssa. Koska lähelle on pitkä matka. Kiirehtiä ei kuitenkaan kannata, koska olet jo perillä. Uskaltakaa uskaltaa ja rakastaa rakastamista. Robi. We’ll always have Kerava.”

 

Käyttäjät jotka ovat ostaneet RobertJuvosen, ovat kiinnostuneet myös tuotteista Tuoksukynttilä (Rakkaus, 1kpl) ja Mauttomat Metaforat Kirjakokoelma (osat 1-19).

 

3/5 tähteä. Vierailija – NBA-Fantasy On Vaikea Laji

 

”ToukoLahti –tuotteen kuvaus lupasi valtavaa NBA-tietopankkia, mutta JBA:n NBA-Fantasyliigan avausviikko lupaa kaikkea muuta. Jos sama tahti jatkuu, tulee kaudesta pitkä ja kylmä. Noin 300 pisteen tappiot joka viikko tekevät elämästä kyllä tarpeettoman raskaan.”

 

Käyttäjät jotka ovat ostaneet ToukoLahden, ovat kiinnostuneet myös tuotteista Beginners Guide To Fantasy Basketball (1kpl) ja Helpotettu Fantasyliigan Otteluohjelma –Generaattori, Lappeenranta Edition (1kpl).

 

Tämä vitsi meni kyllä niin kauas lukioiden nielurisojen ohi, että teki melkein pahaa kirjoittaa se. Touko Lahti vs. Karo Puittinen, JBA:n NBA Fantasyn toisen viikon matchup. Ensimmäinen vitsi ikinä, joka saattoi jopa parantua selittämällä. Pitäisköhän nukkua välillä.

2/5 tähteä. Vierailija – Miksi näitä ei voi ostaa erikseen?

 

”Tilasin tarkoituksella pelkän SamuliOjan. En halunnut MiikkaMarttista, enkä sitä juuri siitä vuoksi tilaukseeni sisällyttänyt. Miksi sain silti molemmat? En näitä kyllä enää lähde palauttamaankaan, sillä kaikesta huolimatta MiikkaMarttinen täydentää tuotteen SamuliOja puutteita täydellisesti. Muutin mieleni. 5/5. Ostaisin myös lahjaksi kavereilleni.”

 

Käyttäjät jotka ovat ostaneet SamuliOjan, ovat kiinnostuneet myös tuotteista MiikkaMarttinen (Sininen JBA-Lippis Edition, 1kpl) ja Caffitellan maailmanluokan lounas (1kpl).

 

1/5 tähteä. Vierailija – Laturi!!1??1?!1?

 

”Ostin kansainvälisen tason monitoimikoneen, ValtteriLeppäsen. Syksyn aikana akku on kuitenkin latautunut hyvin vaihtelevalla nopeudella. Akku myös tyhjenee sitä nopeammin, mitä nopeammin laite suorittaa toimintoja.”

 

Käyttäjät jotka ovat ostaneet ValtteriLeppäsen, ovat kiinnostuneet myös tuotteista Larppauspuku (Kurkkusalaatti, 1kpl) ja Aamukampa (Loputon, 1kpl).

 

4/5 tähteä. Vierailija – Jähmeys helpottaa

 

”Ostin tuotteen AntonKankaanpää jo kesällä, mutta aina pelatessani laukaisunappi tuntui jumittuvan ja turvauduin tästä syystä vain syöttämään. Ihan hauskaa se oli hetken aikaa, mutta selatessani AntonKankaanpään ominaisuuksien listaa, löysin valtavan määrän mahdollisuuksia laikaisu-napin takaa. Jumitus on viime aikoina jo helpottanut ja olen päässyt tekemään monta maalia AntonKankaanpäälläni!”

 

Käyttäjät jotka ovat ostaneet AntonKankaanpään, ovat kiinnostuneet myös tuotteista Unstoppable Step-Back –stepperi (100% Satisfaction Quarantee, 1kpl) ja How To Sleep With A Crying Baby In The House (1kpl).

 

5/5 tähteä. Rekisteröitynyt käyttäjä – Blender Lover

 

”En ole joutunut pettymään ennen, enkä pettynyt tälläkään kertaa. Pyörittää ihan mitä tahansa, koska tahansa ja miten tahansa.”

 

Käyttäjät jotka ovat ostaneet TimiPuittisen, ovat kiinnostuneet myös tuotteista Ville Kohon Elämä ja Teot (1kpl) ja Lappeenrannan NMKY – The Golden Years -historiikki (1kpl) (ALE – POISTOMYYNTI).

 

3/5 tähteä. Vierailija – Viihtyvyystakuu

 

”Kun ostin ChrystomstomChuckwaban, en tiennyt mitä odottaa. En ole joutunut kuitenkaan pettymään, sillä ChuckstormChrysostomus on jokaisten bileiden piristys! ChrysenbergChukomandis tuo tilanteeseen kuin tilanteeseen energiaa ja lämpöä, enkä todellakaan ole joutunut katumaan ChryslerChurromunitisin ostoa!”

 

Käyttäjät jotka ovat ostaneet ChrysostomChukwuman, ovat kiinnostuneet myös tuotteista Know Your ABC’s – Your Guide To Pronouncing Basic Human Names (1kpl) ja DIY Barber Kit (1kpl).

 

5/5 tähteä. Rekisteröitynyt käyttäjä – Pihvinho

 

”Olin ensin epäileväinen tilatessani verkkokaupasta kasan pihviä. Hyvin nopeasti kävi kuitenkin ilmi, että tein vuosisadan ostopäätöksen. JereLuoma-pihvit ovat parasta laukaalaista A-luokkaa, joiden jopa hyökkäävä maku on täysin vastustamaton ja vertaansa vailla oleva kokemus elämän polulla. Aloitan jokaisen päiväni JereLuomalla, aloita sinäkin!”

 

Käyttäjät jotka ovat ostaneet JereLuoma Pihvi Collectionin, ovat kiinnostuneet myös tuotteista Crashing The Boards – Hymyillen Hyökkäyslevypalloihin (Paras Kuvaus, Laukaa Film Festival Awards, 30min) ja JaakkoBjörk Aggressive Support –lisäosa (1kpl, myydään yhdessä JereLuoma Pihvi Collectionin kanssa).

 

5/5 tähteä. Vierailija – Mistä löytäisin omani?

 

”Luulin, että elämäni on täydellistä, kunnes näin kaverini hankkiman NiiloKärkkäisen. Nyt kateellisena, mutta samalla nuoruuden intoa täynnä odotan sitä päivää, kunnes saan oman NiiloKärkkäiseni. Ilmestyykö varastoon jo joulumarkkinoille!?!?!?”

 

Käyttäjät jotka ovat ostaneet tuotteen NiiloKärkkäinen (Once In A Lifetime Edition), ovat kiinnostuneet myös tuotteista How To Build An Athlete 101 (1kpl) ja Secrets Of The Backdoor (Not The Backdoor You Think) (1kpl).

 

4/5 tähteä. Rekisteröitynyt käyttäjä – Salaattipöydän Saviola

 

”Kun ensimmäisen kerran sain KallePeltosen käsiini, en oikein tiennyt mitä sillä olisi pitänyt tehdä. Se on kuitenkin jostain syystä pysynyt aina mukanani, enkä enää oikein voisi kuvitella arkeani ilman sitä. Toivon, että jokainen löytää elämäänsä oman KallePeltosensa!”

 

Käyttäjät jotka ovat ostaneet KallePeltosen, ovat olleet kiinnostuneet myös tuotteista Parran Pärinää – Miten Aloittaa Kasvatus? (1kpl) ja Roskapönttö (Maailmanluokka) (1kpl).

 

*****

 

Tänne asti ei kyllä ole lukenut kukaan, mutta kerrotaan nyt vielä, että JBA:n seuraava kotimatsi on tosiaan jo keskiviikkona kello 18.30. Vastassa Damon Williams, pahamaineinen valmentajavelho Juri Heinämäki, Miikka Marttisen hyvä henkilökohtainen ystävä Tuomas Sukanen sekä muu Pyrinnön Euroliiga-tason rosteri.