JBA vs. Kristika – Ottelu numero kolme!

//

Se on täällä. Tarunhohtoinen GAME SEV- no okei kolmas ottelu, mutta ratkaisupeli anywho. TURKU. KUPITTAA. (Ai KupittaaKÖ!?) KELLO 18.30. RUUTU PLUS. MELAREST. ON MELATONIINI. MELAREST. ON MELATONIINI.

Pidetään tämä lyhyenä ja asiallisena.

Meni varmaan tossa alustuksessa jo.

Se on ingressi ja mutsis meni.

Juuri näin.

Todella analyyttinen ja koripalloviisas tyyppi varmaan kertois tässä vaiheessa siitä, miten palloskriinipelaaminen tulee kaikella todennäköisyydellä ratkaisemaan ottelusarjan voittajan. JBA terävöitti aivan ottelun alkua lukuunottamatta kakkospelissä palloskriinipuolustustaan ja sai pidettyä Kristikan takapelaajat kurissa ja rullaajien tilan ahtaana, hyökkäyspäässä operoiden Kristikan 2-3 erilaista puolustusmallia palasiksi ja lopulta rankaisten näistä syntyneitä lähestymistilanteita armotta.

Me kaikki kuitenkin tiedämme, että tuollaiset huomiot eivät ole sitä, mistä te olette maksaneet.

Ei ole kukaan maksanut mitään tästä.

MITÄ!? Teenkö mä näitä ilmaiseksi?

Ei, kyllä tää sun palkasta vähennetään.

Ihan normaalisti. (PS. Anonymiteetti kärsii.)

(PS. Mara paljasti koko kupletin juonen jo vuosia sitten)

Ratkaisupelin kynnyksellä Hollywood-tarinoiden etsiminen yleistyy ja ihan valtamedioita myöden on jo päiväkaupalla pohdittu, että kumpi vie pelintekijöiden Divari-A:n kruunun tänään Kupittaan Colosseumilla käytävässä gladiaattorien taistelussa: Henry ”Black Panther” Boyd vai Johan ”Russell Crowen parta” Kotavuo?

Oman lusikkansa soppaan lyövät Tuomas ”F-F-F-FLINCK” Flinckin puolustusdominanssi ja Tommi ”Viitta” Luojuksen supersankarimainen olemus, joka kehittää välittömästi jokaiselle jebalaiselle viisi lisäsenttiä ja kymmenen lisäkiloa lihasmassaa.

Jaakko ”Beyoncén Salarakas” Lammi ja Aleksi ”I MUST BREAK YOU” Liukko vs. Mikael ”Mikael” Aalto ja Jere ”Jari from Laukaa” Luoma. Kummat rullaavat ryhdikkäämmin? Kummalle kääntyy post-painit? Kumpi joutuu turvautumaan ensimmäisenä liettualaiseen takareisien nipistelypuolustukseen?

Eetu ”Puu” Villa

Et nyt ihan oikeasti.

Tehty mikä tehty. Eetun ja Eemeli ”WILD CARD” Yalahon tuoma ääretön monipuolisuus tarjoaa JBA:lle työkaluja etukentälle, jotka pystyvät kääntämään yhden ottelun kulun täysin. Kristikalla ei itsellään ole tähän varmaan vastaus-

GAADDÄÄM TIMI PUITTINEN. Modernin koripallon täydellinen nelonen, pikkuviisikkojen vitonen ja aivan loputon matchup-ongelma aina kun kävelee kentälle. Muistatteko ykköspelin Turussa? Oliko TImi hyvä? AI OLIKO!?

Onneksi Timo ja Jari ovat ainoat ex-jebalais-

Voi ***** ******* *********

Joo moi vaan Anton Kankaanpää. Yksi hiljaisempi peli tarkoittaa todennäköisesti sitä, että tänään lyödään kaikki jab step/stepback/eurostep/spin fadeaway -variaatiot kehiin mitä vaan arsenaalista löytyy. Tästä tulee todella nihkeää.

Onneksi on Niilo ”Täydellinen” Kärkkäinen. Niilo on kuin tarina rumasta ankanpoikasesta, paitsi, että jos se ankanpoikanen olis koko ajan ollutkin aivan törkeän komea nuori urheilijalintu ja kasvanut muiden normaalien lintujen seassa ja kaikki linnut olis koko ajan katsoneet sitä ylöspäin, kadehtien, ja ajatelleet että ”huhhuh no tosta ei ainakaan voi enää täydellisemmäksi mennä” ja sit se olis siitä kasvanut ja siitä olis tottakai tullut kaikista odotuksista huolimatta vielä 900% täydellisempi yksilö.

Anyway. Tarina Niilon ja Antonin ensimmäisistä kohtaamisista JBA:n harjoituksissa, back in the day.

Nuori Niilo. Ajaa rimalle. BAD BOY ANTON ottaa puolustajana vähän kovempaa kropalla ja vähän käsillä ja ottaa hieman virheiden rajamailla tilanteesta voiton itselleen. ”F*****ng bi**h”, yliopistomaailmasta tutulla kilpailijan asenteella ilmoitettuna ja toiseen päähän.

Niilo on keväällä 2021 JBA:n kapteeni ja niin aikuinen mies kuin 22-vuotiaana vain olla voi.

Tuleeko oppipojasta mestari, vai viekö kokemus vielä voiton?

Chuku ja Tiitus löivät kotona toisella puoliajalla pöytään jäätävän kovia suorituksia ja Kallen jokainen onnistuminen tuntui osuvan täydelliselle hetkelle. Miten Jebalaatio 3000:n leveys näkyy tänään? Kuka nousee parrasvaloihin verhojen takaa?

Tässä vähän näppäimistön takanakin meinaa jännittää. Isojen pelien jutut, irtopallot, rikkinäisiin tilanteisiin reagoiminen, kaverin auttaminen, koko viisikon yhdessä toimiminen ja samasta energiasta voiman löytäminen. Kun tulee hätä, miten ne tilanteet selvitetään?

Kapteeni Kärkkäinen, tartu rattiin.

P.S. Olemme olleet pakotettuja pelaamaan lähes koko kauden ilman sarjan parasta kotiyleisöämme, tue joukkuetta ja hanki tukilippu. Saat kaupanpäälle upean JBA t-paidan! Tilaukset täältä: https://www.jba.fi/miehet/