JBA vs. Lemkem – Isänpäivän Irroittelu

//

,

Mikäs sen parempi tapa jatkaa riemastuttavaa isänpäivää, kuin matkustaa Gradialle, nauttia JBA:n ja Lemkemin leikkisästä tasonmittailusta sekä herkutella Ella ”se joka ei sisusta Hiltusten kämpillä” Hiltusen ja Lotta ”Reidet ku Lance Armstrongilla” Tiittasen kanelipullista!?

Ei mikään?

Fäkts. Ei mikään.

B-lohkon kakkosena viilettävä lahtelaisjoukkue Lemkem on pitänyt alkukauden aikana hurjaa vauhtia hyökkäyssuuntaan ja tarjoaa äärimmäisen hyvän mittatikun kotijoukkueen hieman kolhuja kärsineelle ryhmittymälle. Onneksi niiden puolustus varmaan eikun itseasiassa lahelaisten tiivis puolustus on ottelukohtaisesti mitattuna koko sarjan toiseksi parasta, että EI TÄSSÄ NYT NIINKO OLLA HELPOLLA PÄÄSEMÄSSÄ.

Kotijoukkueen riveistä Ella on leipurihiivailun lisäksi irrottanut p*skaa kiertoradalle sellaisella itsevarmuudella, että aivan kaikki on mahdollista kun peli pyörähtää käyntiin. Skriinin takaa, juoksusta, kantapäät kohti koria? Irtoaa. Silmät sidottuna, palavasta (maybe Hene Mikkosen) autosta, vasurilla? Irtoaa. Ennen peliä, vaihtopenkin takaa, JBA-lakanoiden verhoilemana? Lähti jo.

Hene ”rakastan maitoa ja puhelimella olemista” Mikkonen ja Pihla ”kiroilen nykyään ku rekkakuski” Jaatinen ovat viettäneet koko viikonlopun Gradialla ottelua odottaen. Täyttä varmuutta ei ole siitä, että onko kyse varsinaisesti otteluun valmistautumisesta vai yksinkertaisesti siitä, että kaksikko ei löydä ulko-ovea. Toisen suuntavaisto on huhujen mukaan kuin humalaisella mäyrällä ja jos toinen joutuu tekemään yhdenkin päätöksen suunnasta, mistä lähdetään uloskäyntiä etsimään…sitä päätöstä ei tehdä. Ikinä. Jokainen voi päätellä, että kumpi on kumpi.

Hene on se mäyrä.

Kessu ”mun arjenhallintataidot on sellaset, että jos joku ei tule käymään mun luona niin mä en siivoa ikinä” Leppänen joutui kuin joutuikin siivoamaan lauantain kunniaksi, valmennuksen tehdessä tupatarkastuksen aamutuimaan. Tai no, siis, imuri oli jätetty keskelle lattiaa illuusion luomiseksi. Leevi löysi pöydältä pölyä. Kahvi oli laihaa, ”mutta juotte sitten vaan vähän enemmän sitä, koska sillai kahvin juominen toimii”.

Tuomas Flinck would never.

Sara ”They see me Rölling” Himanen ja Titta ”Röck & Röll” Lepistö mittailivat hauisten ympärystä perjantai-illan pimeydessä B-rakennuksen punttisalilla. Eivät siis omiaan, ihan vaan satunnaisten ihmisten. Se on todella häiritsevää tyypit. Teidän on pakko keksiä normaaleja harrastuksia.

Jenna ”J-Grain” Viljakainen ja Henna-Riikka ”Pelko lasten silmissä on merkki kunnioituksesta” Paajanen ovat hioneet viikon mittaan treeneissä yhteistä kemiaa kaaoksenomaisissa händäritilanteissa. Tuloksia tähän mennessä: pallo Jennaa feissiin, Jennalle aivoihin rehellinen syntax error ja koko maapallon pyörimisliikkeen pysähtyminen. Ihan vielä ei voida nostaa jalkoja pöydälle ja chillailla, veljet.

Elsa ”HYÖKKÄÄ HOOJIIKOO” Sorri on valmis. Hän halus vaan ilmoittaa tämän. Ilman vitsejä, nokkelia huomioita persoonasta tai Tierin/K-Marketin paistopisteen sponsorointipyyntöjä. Elsa on valmis. Olkaa tekin.

GRADIA. D-SALI. KELLO 17.

Sinnennii, viihdyttävämpää sunnuntai-illan ohjelmaa ei ole olemassa.

ISUKIT SISÄÄN ILMAISEKSI!