Jyväskylä Basketball Academyn palkitsemat pelaajat

//

Jyväskylä Basketball Academyn kausi päättyi Divari-A:n puolivälierissä kaarinalaista Ura Basketia vastaan, mutta joukkueen kesken kausi vedettiin nippuun lauantaina Savutuvan Apajalla hyvästä ruoasta, saunomisesta ja yhteiselosta nauttien.

Vakiokasvoiksi ryhmään liittyi kuluvalle kaudelle useampikin nimi, mutta Vuoden Tulokkaan palkinnon pokkasi nimiinsä lappeenrantalaisen koripallokoulun kasvatti, Andrei Kirilenkon sylivälillä varustettu vasenkätinen veistelijä, Anton Kankaanpää.

 

Palkinnoksi Anton saa Pancho Villan lahjakortin ja kirjan Petteri Koponen – Malmin Jääräpää.

 

Valtavia kehitysaskeleita kauden mittaan ottanut, uusia pelipaikkavaltauksiakin tehnyt Miikka Marttinen saalisti nimiinsä Palloilijasta Urheilijaksi -palkinnon. Suurin palkinto jonka Mara  kaudesta itselleen kuitenkin sai, oli Donkkaamisen Lahja, jota mies jakoi aina mahdollisuuden tullen myös koripalloyleisöille läpi Suomen.

 

Mara donkkaa nykyään esimerkiksi Samuli Ojan yli ihan koska tahansa, milloin tahansa.

 

Palkinnoksi Miikka saa Pancho Villan lahjakortin ja kirjan Petteri Koponen – Malmin Jääräpää.

 

Työnteko Kannattaa Aina. Se on lause, joka on meidän jokaisen syytä pitää mielessä niin hyvinä kuin vaikeinakin hetkinä. Se on myös seuraavan palkinnon nimi. Ikävistä, joskin onneksi pienistä loukkaantumisista kauden aikana kärsinyt Kalle Peltonen löi tunteja sisään eläimen lailla myös loukkaantumisperiodinsa aikana, joka näkyi miehen kehityskaaren rakettimaisena käyrän uudelleenkalibrointina. Palkinto on täten Kallen, ja Kallen ainoastaan.

 

Palkinnoksi Kalle saa Pannukakkutalon lahjakortit ja kirjan Petteri Koponen – Malmin Jääräpää.

Vuoden Kehittyneimmän Pelaajan pystin harjoitteli ja pelasi itselleen mies, jolla oli ennen kuluvaa kautta kaksi tapaa ohittaa puolustaja. Menemällä oikealle, sekä menemällä väkisin oikealle. Lähes rajattoman määrän tapoja ujuttaa kuulan korirenkaan läpi löytänyt Ville muodostui täysin pysäyttämättömäksi luonnonvoimaksi kauden edetessä. Eräänkin puolueettoman tarkkailijan mukaan Lehtonen hurmasi HBA-JBA -ottelussa paikalla olleet kykyjenetsijät siinä määrin, että mikäli siirtoraja olisi vielä auki, kilpailisivat liigaseurat Lehtosen hauiksesta kynsin ja hampain.

 

Palkinnoksi Ville saa Korispisteen lahjakortin ja kirjan Petteri Koponen – Malmin Jääräpää.

 

JBA haluaa kiittää Savutuvan Apajaa, Vaajamatkoja, Korispistettä, Bonnier Booksia, Pancho Villaa sekä Pannukakkutaloa yhteistyöstä kaudella 2017-18!