Kapteeni Flinck jatkaa JBA-paidassa!

//

,

Parhaita uutisia perjantaille, Kapteeni Flinck jatkaa JBA-miehistön ruorissa myös kaudella 24-25! Syksyllä 2020 Jyväskylään saapunut Tuomas on ottanut kausi kaudelta isompaa roolia ja mies toimiikin jo toista kautta täysin ansaitusti joukkueen kapteenina. Myös opinnot Jyväskylän Yliopistossa ovat edenneet täysin aikataulussa ja maisterin paperit ovat näillä näkymin taskussa keväällä 2025. Tuomaksen kummiyrityksinä kuluvalla kaudella toimivat Semma sekä K-Market Kangas.

Coach Tupamäki iloitsee kapteeninsa jatkosta:

Tuomas on hieno esimerkki nuoresta miehestä joka omaa kasvun mielialan, on valmis oppimaan ja työskentelemään oman  kehityksen eteen mutta silti tekee kaiken aina joukkueen ja yhteisön etu mielessä. Tuomas voi yhtälailla tehdä 2 pistettä tai triplatuplan ja silti olla arvokas joukkueelle jokaisen hetken kentällä ollessaan. Johtaa kapteenina esimerkillään niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, pyyteettömyyden ja  luotettavuuden ilmentymä jolla on kilpailijan luonne.

Kysytäänpä tuoreet kuulumiset myös kapteenilta itseltään:

Tampereelta muuton jälkeen takana kohta jo neljä kautta Jyväskylässä ja JBA:ssa. Miten summaisit omaa ja koko seuran kehitystä, onko nukuttu ja menty eteenpäin?

On nukuttu ja menty eteenpäin!😁 Pelillisten ja fyysisten ominaisuuksien lisäksi oon huomannut itsessäni kasvua myös ihmisenä. Itsetuntemus niin urheilussa kuin arjessakin on kehittynyt JBA:ssa ollessani. Jengi on ainakin nuorentunut ensimmäiseen vuoteen verratuna, mikä ei ole ollenkaan huono asia. Hiano nähä, että Jyväskylässä kasvaa paljon nuaria ja lupaavia koripalloilijoita.

Voitko suositella Jyväskylää/JBA:ta muille urheilun ja opiskelun yhdistämistä miettiville? 

– JBA on mun näkemyksen mukaan yksi parhaista ellei jopa paras paikka yhdistää ammattilaisuuteen tähtäävä koripallon pelaaminen ja opiskelu. Olen pysynyt yliopiston opintosuunnitelman mukaisessa tahdissa seuran tuen ja kannustuksen ansiosta. Uskon, että tulevaisuudessa yhteistyötä oppilaitosten kanssa pystytään kehittämään entisestään.

Terveiset JBA:n äänekkäille kannattajille näin pudotuspelien kynnyksellä?

– On ollut hiano nähdä Monnarin lehterit melkein täynnä lähes joka kotipelissä. Korona-kausilla huomasi, kuinka paljon energiaa yleisöstä saa pelatessa. Sitä tarvitaan keväällä. Eli ei muuta kuin JBA-hupparit päälle ja ääntä saliin! Ja pelin jälkeen saa tulla juttulle 😊

Kapteeni Flinck ja JBA-mieheistö tulessa seuraavan kerran runkosarjan päätösmatsissa tulevana sunnuntaina Monnarilla klo 17 kun vastaan asettuu Raiders Basket. Tähän matsiin ilmainen sisäänpääsy KAIKKIEN LAJIEN junnuille, riittää kun pukeudut oman seurasi peli/edustusasuun!

Pudotuspelit käyntiin kiirastorstaina 28.3. niin ikään kotiparketilla, ensimmäisen kierroksen vastustaja selvillä sunnuntain koitoksen päätyttyä!