Korkeakoulujen yhteishaku 2023, tervetuloa Jyväskylään!

//

Kevään 2023 korkeakoulujen yhteishaku 15-30.3., Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille maan parhaat olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

Jyväskylä Basketball Academyn, Jyväskylän Urheiluakatemia sekä oppilaitosten (Jyväskylän Yliopisto, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu, Gradia Jyväskylä) yhteistyö mahdollistaa kolmannen asteen opiskelijoiden ammattimaisen harjoittelun, urheilijat harjoittelevat ammattivalmentajien johdolla kahdesti päivässä ja illat jäävät vapaaksi opiskelulle ja vapaa-ajalle.

Opinto-ohjaajat auttavat urheilijoita sovittamaan yhteen urheilun ja opiskelun, sekä yksilöllisten opintosuunnitelmien teossa. Valmennuksesta vastaavat miehissä Toni Nyman ja Mikko Tupamäki, naisissa Juuso Sainio ja Leevi Valtanen.

Jyväskylän Yliopiston, Jyväskylän Ammatikorkeakoulun ja Gradia Jyväskylän laaja ja laadukas opiskelutarjonta yhdistettynä valtakunnallisia sarjoja pelaaviin miesten ja naisten joukkueisiin takaa loistavan pelaajapolun aina ammattilaiskentille asti. JBA:sta onkin siirtynyt Korisliigaparketeille peräti 9 pelaajaa viimeisen 5 vuoden aikana.

Kaikki JBA:n pelaajat pääsevät myös käyttämään Jyväskylän Urheiluakatemian asiantuntevia palveluita. Nuorten urheilijoiden hyvinvointi ja urheilullinen kehitys on siis parhaissa mahdollisissa käsissä.

Huom! Jyväskylässä on myös mahdollista yhdistää siviilipalvelus tai varusmiespalvelus ammattimaiseen harjoitteluun, ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Tervetuloa Jyväskylään kehittymään opiskelijana, koripalloilijana ja ihmisenä!

Lisätiedot:

https://opintopolku.fi/konfo/fi/sivu/nain-haet-yhteishaussa-korkeakouluun

www.jyu.fi

www.jamk.fi

www.jba.fi

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

toni.nyman@jba.fi / 044 979 3383

mikko.tupamaki@jba.fi / 040 017 2083

juuso.sainio@jba.fi / 050 300 2937