Kristika kotikäynnille Viitaniemeen

//

Miesten matka Divari-A:n vaivihkaa lämpenevässä kevättalvessa jatkuu lauantaina kotihallissa timanttisten yksilöiden täyttämää Kristikaa vastaan. Riittääkö kotijoukkueen kollektiivinen hauis Mikael Aaltoa vastaan? Saako Anton Kankaanpäähän kukaan mitään otetta? Mitä Jere Luoma on juoninut tätä spektaakkelia varten ja heittääkö Wille Nordell tuttuihin rimoihin yhtään heittoa ohi?

Hyvää päivää itse kullekin säädylle ja säädyttömyydelle! Päällimmäisenä tässä varmasti jokaisella on mielessä se, että löikö Mörkö sisään tai söikö Mörkö lisää, mutta heti siinä kintereillä valtakunnan ajatusvirran aallonharjalla on se, että, GRADIALLE PÄÄSEE TAAS KOTIYLEISÖ MYLVIMÄÄN JA RUMMUTTAMAAN!

Naisten viime sunnuntain kotivoitossa rummut saatiin putsattua pölyistä ja tulostaulullekin löydettiin kotivoiton numerot vallan vaivattomasti, joten kaikki on JBA-merkkisesti valmisteltu ikimuistoiseen näytelmään. Täydellä miehistöllä ei kotijoukkue vieläkään pääse numerolaput rinnassa lähtöviivalle, mutta se on kai tämän kauden yllä leijaileva harmituksen harmaapilvi vähän joka kolkassa koripalloilevaa Suomea, joten ei kuluteta siihen valitusvirteen virtaa tämän enempää.

Tasaisissa merkeissä kevättä kohti etenevä Divari-A on sarjataulukon puolesta kutkuttava. Rästiottelut voittamalla JBA on voiton päässä pudotuspelipaikasta ja Kristika olisi saman tempun tekemällä kotiedussa kiinni ja pysyisi edelleen kiinni taistelussa runkosarjan kärkipaikoista.

Mitäs tässä nyt voidaan JBA-miehistöltä sitten odottaa?

No, Ville Virtaharju on ainak…

OIKEASTI, KATSOKAA VILLEN KUVAA BASKET.FISSÄ! Voooooooi kun on söpö, lapsenkasvoinen kuopiolaispoika siellä. Voe mahoton. On todella tuima ilme vielä. Eikä päivääkään yli 11-vuotiaan posket.

Ei se mitään Ville. Kaikki meistä on olleet, tai ainakin halunneet joskus olla mehudiskon halutuin poitsuoletettu. Mandalorian-kypärä päähän ja vastustajan etukentälle helwettiä!

Vuoden 2022 puolella sitä helwettiä on myös annettu. Pisteitä ja erityisesti hyökkäyslevypalloja on revitty kyllä pahaa-aavistamattomien vihulaisten käsistä kuin ilmaisia ämpäreitä eläkeläisiltä. Raidersia vastaan säkkiin 5 isoa, onko sihti kotisalissa yhtä tarkka?

Ykköspyssy pistetehtailun puolella on edelleen ollut Kalle ”Nätti poika” Koivunen, joka pyörittelee vastustajan puolustuksen ja katsojien pikkuhousut solmuun illasta toiseen, naulaa kolmoset säkkiin likimain 40% tarkkuudella ja juttelee aina niin mahdottoman mukavia Caffitellan työntekijöille. Mut se on vaan Kalle. Kalle on sellanen. Kiva-Kalle.

Iloisia uutisia kokoonpanon puolelle saatiin Huima-ottelussa, kun Lauri Jäntti teki paluun pelikuntoisten kirjoihin. Enkelin heitto ja aikuisen miehen raamit on yhdistelmä, jonka jokainen valmentaja joukkueeseensa haluaa, mutta erityisesti ”Late Lammas” tuo joukkueeseen kansainvälisen tason karaokeosaamista Tuomas ”Nuori Vesku Loiri” Flinckin vierelle. Kun kello lyö 03:22 ja pitää vetää ”Shallow”, niin tiedätte, kuka ottaa Lady Gagan äänialat haltuun.

Lauri. Lauri ottaa.

Markus ”Megamassiivi” Muilu teki myös paluun parketille Huimaa vastaan. Merkittävän tästä tekee se, että olemme jälleen yhden päivän lähempänä sitä hetkeä, jolloin Markuksen ja Eemeli ”Papa Bear” Yalahon muodostama Twin Towers kombinaatio dominoi koko suomalaista koripallokenttää. David Robinson ja Tim Duncan eivät ole mitään tän kaksikon rinnalla. Hakeem Olajuwon ja Ralph Sampson, pyh.

Ainoa duo joka pääsee edes lähelle, on Ressu ja Jussi.

IKÄVÄN ISKIT RINTAAAAAAAAN

SUN TAKANA SORTUI MAAAAAAA

Kylmät väreet, koko kropassa. Puoliajalla Markus & Eemeli – Prinsessa. Se on vähintä mitä voitte tehdä.

Give the people what they want.

Roope Filtness ei pääse näihin mukaan ennen kuin oppii pelaamaan pingistä. Ota se kiinalainen kynäote haltuun ja katotaan keväämmällä sit uudestaan.

Panu ”Poikabändi” Blomgren on karannut joko NSYNCistä, Bäkkäreistä (TELL ME WHY) tai Ind-X’istä. Ei tässä oikein nyt muuta ollut vitsinä, kunhan halusin todeta sen ääneen. Palloskriinien käyttötilanteissa on ihailtavalla tavalla vaikutteita NSYNCin ”It’s Gonna Be Me” musavideon koreografiasta. Kuin nuori Justin Timberlake!

Eino Kandelin ja Pyry Kantomaa tuovat jokerikortteina jalkoja ja sykettä ihan jäätäviä määriä Flinckin yliekonomisen pelityylin takana ja on vain ajan kysymys, kunnes jompikumpi tai kumpainenkin räjäyttää pankin kanavoimalla sisäistä ”JJ Barea kesäkuussa 2011” toteemieläintään. Ehkä jo tänään? Gradia – Where Amazing Happens.

”Mitäs muuta Turkuun kuuluu?”, kysyis varmaan joku kotimaisen komediatuotannon suurkuluttaja.

Lyhykäisyydessään todetaan, että ihan samat saamarin haasteet tässä on jälleen edessä kuin joskus pudotuspelisarjassa. Mikael ”Huijauskoodi” Aalto pelaa väärässä sarjassa ja varmaan myös väärää lajia, koska miettikää nyt tuo ruumis käsipallokentillä!? Cocksit ja Dickenit sopimuspaperit ojossa heti.

Anton ”ISUKKI” Kankaanpää ampuu vasurilla stepbäkkiä puolustajien FEISSIIN ja donkkaa oikealla kaikkien yli. Muistakaa se. Laittakaa scouttiin ylös. Jos ajaa oikealla niin valmistautukaa vasaraan. Anton on kyllä niin pahuksen mukava mies ja hieno tyyppi, etten suostu solvaamaan häntä edes vitsillä.

JERE LUOMA SEN SIJAAN no ei vaan, ei vaan. Pihvimestari itse on henkilökohtaisesti ollut aiheuttamassa useampia JBA:n olemassaolon aikaisia TOP-10 muistoja. Espoo Unitedia (RIP) vastaan kotivoitossa käsittämätön and-1 pihvitys ratkaisuhetkillä feat. supermiestuuletus, se värisyttää kyllä viisareita edelleen paikallisen koripalloyhteisön syvissä riveissä. FLOPPAA KYLLÄ VARMAAN TAAS AINAKIN YHDEN VIRHEEN JOLLEKIN PAHAA-AAVISTAMATTOMALLE JUNIORILLE.

Koska niin kuuluu tehdä. Hyvä Jere. Lets fäking göy.

Mitäs tähän väliin sanois? Ville Hänninen on edelliseen kolmeen peliin vetänyt jollain 24 pisteen ja 32 syötön keskiarvoilla ja siinä on sit kaaripelaajistoon myös tarjolla Johan ”Divari-A Hall Of Fame, First Ballot” Kotavuota ja Teemu ”Rainmaker” Sulosta ja Ville ”Tuplana” Wuorenjuurta ja Jan ”Dirk” Novitskya ja KETÄ NÄITÄ KAIKKIA NYT ON.

En tiedä miten Kristika on tätä Divari-A:n palkkakattoa kiertänyt näiden hankintojen kans-

Juuri korvankarvannuppiininappiini samaani tiedon mukaan Divari-A:ssa ei ole palkkakattoa. Tämähän muuttaa hemmetti kaiken.

No, ihan sama. Pitäkää huoli, ettei noiden kaikkien jälkeen vielä Wille ”Welikulta” Nordell saa rannetta vapaaksi. Haaste sinänsä, kun miehen heittokantama alkaa siitä hetkestä kun kiikareilla näkyy rimalle ja kyynärpään saa suoraksi.

EI KAI SIINÄ SI. BERLIININMUNKKIA KIDUKSIIN VAAN.

Kello 13. JBA vs. Kristika. Kotiyleisön voimin!!!!!

Kyllähän tämä maistuu. Pahus sentään. Mennään jo!

Otteluliput täältä:

https://events.liveto.io/?search=jba