Lähde mukaan tekemään hyvää!

//

Julkisuudessa on lähipäivinä keskusteltu paljon lasten harrastusmaksujen nopeasta kasvusta ja siitä että kaikilla perheillä ei yksinkertaisesti ole enää varaa maksaa lastensa harrastuksien kustannuksia.

Lauri Markkasen Koriskoulu haluaa tarjota hauskan liikuntaharrastuksen ihan jokaiselle lapselle riippumatta lapsen taustasta tai perheen varallisuudesta. Tästä syystä Koriskoulu onkin täysin maksuton sisältäen ohjattujen harjoitusten lisäksi jokaiselle lapselle oman pallon ja peliasun sekä vakuutuksen. www.koriskoulu.fi

Kuluvalla kaudella Lauri Markkasen Koriskoulu liikuttaa joka viikko yli 500 tyttöä ja poikaa Jyväskylässä, Muuramessa, Laukaassa ja Äänekoskella. Maksuttoman Koriskoulun mahdollistavat yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt jotka haluavat olla mukana tukemassa lasten ilmaista liikuntaharrastusta, iso kiitos kaikille tukijoille!

 Jotta voimme jatkossa tarjota yhä useammalle lapselle mahdollisuuden liikkua, haemme mukaan uusia yhteiskuntavastuullisesta toiminnasta kiinnostuneita kumppaneita.

 

 Yksityishenkilöiden osalta helppo tapa tukea toimintaa on hankkia JBA:n tukikausikortti, korttia hankkiessa voit valita haluatko ohjata summan suoraan Koriskoulun tukemiseen vai JBA:n muuhun toimintaan:

https://goo.gl/forms/1kljT1opxgFwRvSa2

Yrityksille ja yhteisöille on tarjolla useita erilaisia yhteistyömuotoja, mikäli sinä tai yrityksesi haluatte olla mukana tekemässä hyvää niin otathan yhteyttä: info@jba.fi / 041-4566717.

Annetaan yhdessä kaikille lapsille mahdollisuus hauskaan harrastukseen!