Marko Kainulainen JBA:n tapahtumapäälliköksi

//

JBA saa riveihinsä todella kovan luokan vahvistuksen kun tapahtuma-alan ammattilainen ja intohimoinen koripallomies Marko Kainulainen aloittaa seuran tapahtumapäällikkönä.

Tapiolan Hongassa koripallo-oppinsa saanut Marko omaa todella pitkän kokemuksen eri tehtävistä niin seuratyössä kuin myös konserttien ja muiden suurtapahtumien järjestämisessä. Koripallon osalta Markon meriittilistalta löytyy toimiminen mm. Hongan junioripäällikkönä sekä Tallink Tournamentin johtoryhmässä, tällä hetkellä Marko istuu HoNsU Juniorit Ry:n hallituksessa. Marko on viimeisen 20 vuoden aikana ollut perustamassa lukuisia menestyneitä musiikkiklubeja ja työskennellyt useiden eri festivaalien parissa. Päivätyökseen mies johtaa yhtä maamme suurinta kaupunkifestivaalia Yläkaupungin Yötä joka kesällä 2023 keräsi Jyväskylään peräti 48 000 kävijää!

Marko Kainulainen on tehnyt pitkän uran urheilun ja tapahtumien parissa.

Kimmo Juvonen, JBA:n toiminnanjohtaja: 

– Markon saaminen osaksi JBA-perhettä on meille kuin lottovoitto, selkeänä tavoitteenamme on ottaa joka kausi askeleita eteenpäin urheilullisesti mutta myös tapahtumajärjestäjinä. Järjestämme jo nyt lukuisia tapahtumia, esimerkiksi joka kevät pelattava Lauri Markkanen Tournament on kasvanut muutamassa vuodessa suurimpien junioriturnausten joukkoon ja seminaarimme sekä verkostoitumistapahtumat ovat keränneet kiitosta yrityksiltä ja yhteistyökumppaneiltamme. Markon mukaantulo avaa myös aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kulttuurin ja urheilun yhdistämiseen, näiden osalta ensimmäisistä tapahtumista pääsemme toivottavasti tiedottamaan lisää jo tämän syksyn aikana.

Markon osaaminen ja kokemus tuovat varmasti valtavasti lisäarvoa myös ottelutapahtumiemme kehittämiseen, tavoitteemme on jatkaa viime keväänä liekkiin syttynyttä korishuumaa. Miesten sarjakausi käynnistyy perjantaina 6.10. Jyväskylän Monitoimitalolla paikalliskamppailulla Huimaa vastaan ja tässä matsissa lähdemme tavoittelemaan Monnarin uutta yleisöennätystä!

Mikä sai Markon innostumaan mukaan JBA:n toimintaan?

– JBA on ollut perustamisestaan alkaen Suomen kiinnostavampia koripalloseuroja ja viimeistään viime kevään mestyksen jälkeen Jyväskylän kuumin urheiluilmiö. Seurassa luotetaan rauhassa luotuun laadukkaaseen visioon ja tehdään sen eteen höntyleimättä määrätietoista työtä. Tämä on tehnyt minuun monella tapaa vaikutuksen. 

Olen nauttinut suunnattomasti JBA:n rohkeasta, aktiivisesta ja kollektiivisesta peli-ilmeestä ja löysin itseni viime kaudella  katsomosta kotipelien lisäksi myös vieraspeleistä ympäri Suomen. On kunnia päästä mukaan antamaan omaa panosta JBA:n taustalle!

***
Varmista paikkasi katsomossa ja hanki kausikortti äkkiä täältä: 
www.jba.fi/tukikausikortti