Tiedote koskien lipunmyyntiä kaudella 2020-2021

//

Poikkeustilanteesta johtuen Viitaniemen kotiluolassa käytössä ainoastaan puolet (225/450) katsomon kapasiteetista. Huomioi lipunmyynnin poikkeusjärjestelyt JBA:n miesten edustusjoukkueen otteluissa:

  1. Ovelle tulee myyntiin lippuja hyvin rajallisesti joten hanki kausikortti tai pääsylippu ennakkoon täältä: https://www.zupticket.com/?q=jba
  2. Kausikorttilaisten (ja Riemukorttilaisten) tulee ilmoittautua JBA:n miesten otteluihin viimeistään ottelupäivänä jotta osaamme arvioida katsojamäärän ja jotta katsojien yhteystiedot ovat saatavilla mahdollisten tartuntojen varalta.  
  3. Linkki ilmoittautumiseen löytyy kotisivuiltamme: https://www.jba.fi/miehet/ ja lähetetään kaikille kausikortin hankkineille sähköpostilla ja tekstiviestillä ennen jokaista kotiottelua.
  4. Mikäli olet hankkinut tukikausikortin mutta et pääse otteluihin tällä kaudella, voit ilmoittaa tästä saman lomakkeen kautta niin poistamme tietosti sähköposti/tekstiviestilistalta.
  5. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös JBA:n naisten 1.divisioonan kotiotteluihin, naisten otteluihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Naisten otteluohjelma: https://www.jba.fi/naiset/
  6. Tilatut kausikortit noudettavissa omalla nimellä JBA:n miesten ja naisten kotiotteluista.

ūüÜė Huom! Tutustu tarkasti covid-19 ohjeistukseen:

‚ĚóÔłŹ Saavu paikalle vain terveen√§. Pienetkin flunssaoireet ovat syy j√§√§d√§ kotiin. 

‚ÜĒÔłŹ Pid√§ turvav√§lit. Saavuthan paikalle ajoissa jotta v√§lt√§mme jonoja sis√§√§nk√§ynnill√§. Pid√§ 1-2m turvav√§li muihin kuin omaan perhekuntaan kuuluvien kanssa niin katsomossa ja muualla sis√§tiloissa liikkuessasi.

ūü§≤ Huolehdi k√§sihygieniasta. K√§sidesi√§ saatavilla sis√§√§nk√§ynnill√§ ja katsomossa.

ūüó£ Yski ja aivasta hihaan. Jos on v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ yski√§ tai aivastaa, tee se hihaan tai kertak√§ytt√∂iseen nen√§liinaan.

ūüė∑ Koripalloliitto edellytt√§√§ ett√§ kaikki katsojat k√§ytt√§v√§t kasvomaskeja. Ottelutapahtumissa jaossa kertak√§ytt√∂isi√§ maskeja, lis√§ksi myynniss√§ pest√§vi√§ kangasmaskeja.

ūüŹÄ Anna pelaajille ty√∂rauha. Yleis√∂ll√§ ei ole asiaa kent√§lle, vaihtopenkille tai pukuhuoneisiin.

Tehdään yhdessä viihdyttävä ja turvallinen urheilutapahtuma!