Yhteishaku 19.2.-12.3.2019 – Yhdistä opiskelu ja tavoitteellinen harjoittelu Jyväskylässä!

//

Kevään 2019 yhteishaku käynnistyy tiistaina 19.2, Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille maan parhaat olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

Jyväskylä Basketball Academyn, Gradia Jyväskylän ja Jyväskylän Urheiluakatemian yhteistyö mahdollistaa toisen asteen opiskelijoiden (lukio & ammattioppilaitos) koulupäivän aikana tapahtuvan lajiharjoittelun, opiskelijat pääsevät harjoittelemaan ammattivalmentajien johdollla kahdesti päivässä ja illat jäävät vapaaksi opiskelulle, muille harrastuksille ja kavereille.

Valmennuksesta vastaavat poikien U19-joukkueen päävalmentaja ja JBA:n junioripäällikkö Toni Nyman, JBA:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Tupamäki, sekä JBA:n tyttöpuolen sekä Äänekosken Huiman naisten päävalmentaja Juuso Sainio.

Lukion ja ammattioppilaitoksen lisäksi Jyväskylä tarjoaa loistavat mahdollisuudet myös korkeakouluopiskeluiden ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen. Jyväskylän Yliopiston ja Jyväskylän Ammatikorkeakoulun laaja ja laadukas opiskelutarjonta yhdistettynä valtakunnallisia sarjoja pelaaviin miesten ja naisten joukkueisiin takaa loistavan pelaajapolun aina ammattilaiskentille asti.

Kaikki JBA:n pelaajat (lukio-, ammattikoulu-, ja korkeakouluopiskelijat) pääsevät myös käyttämään Jyväskylän Urheiluakatemian sekä mm. uuden Training Roomin fysiikkavalmentajien ja fysioterapeuttien asiantuntevia palveluita. Nuorten urheilijoiden hyvinvointi ja urheilullinen kehitys on siis parhaissa mahdollisissa käsissä.

Tervetuloa Jyväskylään kehittymään opiskelijana, koripalloilijana ja ihmisenä!

Lisätiedot:

www.gradia.fi/yhteishaku

www.jyu.fi

www.jamk.fi

www.jba.fi

Yhteydenotot:

toni.nyman@jba.fi/ 044 979 3383

mikko.tupamaki@jba.fi/ 040 017 2083