Vuoden viimeinen vääntö!

//

Vuoristoratamainen syyskausi on loppuhuipennusta vaille valmis, matkaan on mahtunut monenlaisia juonenkäänteitä. Rajusti edelliskaudesta uudistuneella JBA:lla on ottanut oman aikansa saada palaset loksahtamaan paikoilleen, omat haasteensa ovat asettaneet muutamat harmittavat loukkaantumiset ja sairastelut mutta samalla on esiin noussut uusia vastuunkantajia.

Edellisessä ottelussa napattiin tärkeät pinnat Pyrinnöltä, nyt samaa temppua lähdetään uusimaan MuKi:n kustannuksella. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin joten panosta ei päivän koitoksesta tule puuttumaan!

Huom! Jokaiselle katsojalle joululahjaksi JBA-tuote!

Käytössä koronpassi yli 16 vuotiaille, Jyväskylässä myös voimassa maskisuositus yleisötapahtumissa kaikille yli 12 vuotiaille. Tervetuloa mukavaan ja turvalliseen ottelutapahtumaan, koris on parasta paikanpäällä!

Otteluliput & kausikortit

Suosittelemme ostamaan otteluliput ennakkoon täältä niin vältyt jonottamiselta:
https://events.liveto.io/?search=jba
– Aikuiset 10€
– Lapset 7-15v, Opiskelijat, Eläkeläiset 5€
– Lapset 0-6v ilmaiseksi

* Mikäli ostat liput paikanpäältä niin suosittelemme varaamaan mukaan sopivan kokoisia seteleitä ostotapahtuman nopeuttamiseksi.

SEURAA HEITÄ:

Leo Nordberg #8

Vasta 17-vuotias toisen polven koripalloilija on tykittänyt itsensä tällä kaudella divarin kärkipelaajien joukkoon, armoitettu kaukoheittäjä on upottanut yli 4 kolkkia per matsi loistavalla prosentilla.

Joonas Timonen #44

Kohtalaisen kuuluisan kuopiolaisen Timosen urheilijasuvun koripallosoihtua kantava taitava takamies on nuoresta iästään huolimatta kerännyt kokemusta divarista ja korisliigasta jo useamman kauden ajan.

Emil Uotila #14

Fyysinen laituri kuuluu Timosen tapaan myös KTP:n Korisliigamiehistöön. Tekee tuhojaan niin lähetä kuin kauempaakin ja raapii oheen yli 9 levypalloa per ottelu.