Yhdistä opiskelu ja urheilu Jyväskylässä!

//

Kevään 2024 yhteishaku käynnistyy tiistaina 20.2., Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille maan parhaat olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

Jyväskylä Basketball Academyn, Gradia Jyväskylän ja Jyväskylän Urheiluakatemian yhteistyö mahdollistaa toisen asteen opiskelijoiden (lukio & ammattioppilaitos) koulupäivän aikana tapahtuvan lajiharjoittelun, opiskelijat pääsevät harjoittelemaan ammattivalmentajien johdolla kahdesti päivässä ja illat jäävät vapaaksi opiskelulle, muille harrastuksille ja kavereille.

Urheilulinjalainen voi jättää eri oppiaineista yhteensä 16 opintopistettä pakollisia opintojaksoja suorittamatta, mikä mahdollistaa keskittymisen sekä urheiluun, että niihin oppiaineisiin, jotka ovat opiskelijalle tärkeitä YO-kirjoitusten ja jatko-opintojen kannalta. Opinto-ohjaajat auttavat urheilijoita sovittamaan yhteen urheilun ja opiskelun, sekä yksilöllisten opintosuunnitelmien teossa.

JBA Gradian U19-joukkueet osallistuvat valtakunnallisiin/kansainvälisiin sarjoihin, pelaajat harjoittelevat yhdessä miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajien kanssa. Valmennuksesta vastaavat poikapuolella Toni Nyman ja Mikko Tupamäki, tytöissä Juuso Sainio ja Leevi Valtanen.

Lukion ja ammattioppilaitoksen lisäksi Jyväskylä tarjoaa loistavat mahdollisuudet myös korkeakouluopiskeluiden ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen. Jyväskylän Yliopiston ja Jyväskylän Ammattikorkeakoulun laaja ja laadukas opiskelutarjonta yhdistettynä valtakunnallisia sarjoja pelaaviin miesten ja naisten joukkueisiin takaa loistavan pelaajapolun aina ammattilaiskentille asti.

Kaikki JBA:n pelaajat (lukio-, ammattikoulu-, ja korkeakouluopiskelijat) pääsevät myös käyttämään Jyväskylän Urheiluakatemian asiantuntevia palveluita. Nuorten urheilijoiden hyvinvointi ja urheilullinen kehitys on siis parhaissa mahdollisissa käsissä.

Huom! Jyväskylässä on myös mahdollista yhdistää siviilipalvelus tai varusmiespalvelus ammattimaiseen harjoitteluun, ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Tervetuloa Jyväskylään kehittymään opiskelijana, koripalloilijana ja ihmisenä!

Lisätiedot:

www.gradia.fi/yhteishaku

www.jyu.fi

www.jamk.fi

www.jba.fi

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

toni.nyman@jba.fi / 044 979 3383

mikko.tupamaki@jba.fi / 040 017 2083

juuso.sainio@jba.fi / 050 300 2937

🇬🇧 Study & Play in Jyväskylä!

Jyväskylä Basketball Academy combines high quality athletic training to studies in Jyväskylä, the capital of sport in Finland!

The study offerings in Jyväskylä are extensive, there are four universities to choose from in addition to other educational institutions and Finland’s third-largest general upper secondary education and vocational training provider, Gradia.

Interested? Contact us for more info! info@jba.fi