Yhteishaku 23.2.–23.3.2021 – Yhdistä opiskelu ja tavoitteellinen harjoittelu Jyväskylässä!

//

Kevään 2021 yhteishaku käynnistyy tiistaina 23.2, Jyväskylä tarjoaa maan parhaat olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

Jyväskylä Basketball Academyn, Gradia Jyväskylän ja Jyväskylän Urheiluakatemian yhteistyö mahdollistaa toisen asteen opiskelijoiden (lukio & ammattioppilaitos) koulupäivän aikana tapahtuvan lajiharjoittelun, opiskelijat pääsevät harjoittelemaan ammattivalmentajien johdollla kahdesti päivässä ja illat jäävät vapaaksi opiskelulle, muille harrastuksille ja kavereille.

JBA:n ja yhteistyöseura JyWe:n joukkueet pelaavat kaudella 2020-2021 seuraavilla sarjatasoilla:

  • Pojat U19 – SM Sarja
  • JyWe Miehet – 1 Divisioona B
  • JBA Miehet – 1 Divisioona A
  • Tytöt U19 – SM Sarja
  • JBA Naiset – 1 Divisioona

Lukion ja ammattioppilaitoksen lisäksi Jyväskylä tarjoaa loistavat mahdollisuudet myös korkeakouluopiskeluiden ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen. Jyväskylän Yliopiston ja Jyväskylän Ammatikorkeakoulun laaja ja laadukas opiskelutarjonta yhdistettynä valtakunnallisia sarjoja pelaaviin U19, miesten ja naisten joukkueisiin takaa loistavan pelaajapolun aina ammattilaiskentille asti.

Kaikki JBA:n pelaajat (lukio-, ammattikoulu-, ja korkeakouluopiskelijat) pääsevät myös käyttämään Jyväskylän Urheiluakatemian palveluita. Nuorten urheilijoiden hyvinvointi ja urheilullinen kehitys on siis parhaissa mahdollisissa käsissä.

Tervetuloa Jyväskylään kehittymään opiskelijana, urheilijana ja ihmisenä!

Lisätiedot:

www.gradia.fi/yhteishaku

www.jyu.fi

www.jamk.fi

www.jba.fi

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä:

Pojat/Miehet

toni.nyman@jba.fi / 044 979 3383

Tytöt/Naiset

juuso.sainio@jba.fi / 050 300 2937