Tue paikallista urheiluseuraasi!

//

www.jba.fi/tukikausikortti

Koko yhteiskunta elää nyt todella haastavia aikoja, ainoa keino selvitä on mennä eteenpäin yhdessä. Ymmärrämme että tilanne koskettaa yhtälailla myös jokaista yritystä, yhteisöä ja yksityishenkilöä. Matalan kynnyksen lasten ja nuorten liikuntaharrastuksille tulee vaikeassa taloudellisissa tilanteessa olemaan entistä enemmän kysyntää. 

Jyväskylä Basketball Academy kehittää keskisuomalaista koripalloa mm. järjestämällä yli 500 lapselle täysin maksutonta Lauri Markkasen Koriskoulua, tukemalla alueen junioriseurojen toimintaa ja tarjoamalla nuorille pelaajille mahdollisuuden yhdistää ammattimainen harjoittelu täysipäiväiseen opiskeluun.

Seuramme on voittoa tavoittelematon yhdistys eikä meillä ole omistajia tai mesenaatteja, jotka kuittaavat laskut vaan kaikki rahoitus on aina tullut paikallisilta yrityksiltä, pääsylipuista ja kausikorteista sekä järjestämistämme tapahtumista. Kevään ison junioriturnauksemme peruuntuminen teki ison loven seuramme talouteen, turnaukseen oli ilmoittautunut yli 160 joukkuetta Suomesta ja muualta Euroopasta. Seuramme taloudellinen tilanne onkin tällä hetkellä erittäin haastava, mutta teidän avullanne ei missään nimessä toivoton.

Miesten edustusjoukkueemme pelaa miesten 1A-divisioonassa, tukikausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kauden 2020-2021 runkosarjan otteluihin. Mikäli et tarvitse kausikorttia itse, lahjoitamme kortin eteenpäin Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen Tuki ry:lle (Lastu ry).

Hanki tukikausikortti jo NYT ja ole mukana mahdollistamassa lasten ja nuorten liikkuminen myös tulevaisuudessa!

Tilaa täältä:

www.jba.fi/tukikausikortti

Lisätiedot:

ilkka.hypponen@jba.fi / 044 987 4283